Har 2 spørsmål som jeg velger å ta i plenum:
-Er det mulig med alternativ forrett for de som ikke kan spise skalldyr? (2-3% har skalldyrallergi og kristne som følger Bibelen kan heller ikke spise skalldyr)
-Det er 2 måter å tilberede pinnekjøtt: den ene koker/damper kun kjøttet, den andre setter også til slutt pinnekjøttet et par minutter til lett bruning i stekeovn. Er det mulig å sikre at man får pinnekjøtt av den siste varianten?
1) Ja, for de som har allergier eller andre årsaker ikke spiser skalldyr regner jeg med at restauranten fikser det. Så de det gjelder; send PM
2) Ja, i følge restauranten får den en omgang i ovnen
Pinnekjøtt: Når disponenten kommer fra Stranda, er det ikke til å unngå at man damper opp noen kilo med tørka lammeside i løpet av julestria... Når kjøttet er i ferd med å slippe beinet, tas det av risten og legges under kraftig overvarme, så den får en sprø skorpe. Kokte poteter og en god rotmos er et must.
Påmelding og betaling foregår gjennom denne linken, og man velger ønsket hovedrett når du betaler. Prisen er 500kr for torsk og hjort, og 570kr for pinnekjøtt.
https://www.deltager.no/julebord_2013_12122013