Som tradisjonen er blir det også i år arrangert julebord av Flyprat.
Som i fjor så vil årets julebord bli avholdt på Oslo Spiseforretning (Oslo gate 15). Dato er tirsdag 11 desember og tidspunkt for matservering er 19:00
Betaling for maten og bekreftet påmelding gjøres via deltager.no
https://www.deltager.no/julebord_2013_11122012
Som mat har vi gått for Oslo Spiseforretnings julemeny:
Forrett: Kamskjell med blomkålpure og skalldyrssaus
Hovedrett: Her står valget enten mellom Juletorsk, og Nissens gode hjelper Rudolf:
Valg 1) Juletorsk
Valg 2) Reinsdyr
Dessert: Fløterand
Prisen er edruelige 465kr per person. Vel møtt
Foreningen Flyprat vil avholde sitt årsmøte i forkant av julebordet
Mvh
Julebordskomiteen
Tentativt påmeldt:
Someone
Gustavf
Fnate
learjet
SQ777
fluxie
JoeW
imm
Vede
HenrikP
zico77
OJB
Commuter
Robbiedeluxe
Som i fjor så vil årets julebord bli avholdt på Oslo Spiseforretning (Oslo gate 15). Dato er tirsdag 11 desember og tidspunkt for matservering er 19:00
Betaling for maten og bekreftet påmelding gjøres via deltager.no
https://www.deltager.no/julebord_2013_11122012
Som mat har vi gått for Oslo Spiseforretnings julemeny:
Forrett: Kamskjell med blomkålpure og skalldyrssaus
Kamskjell
Igjen en av favorittene hva råvarer angår. Vi behøver ikke gjøre særlig annet enn å rense dem og vise dem en varm panne. Blomkålen er kjørt til en luftig pure. Kraften til sausen er kokt på sjøkreps og gir en god smak i skalldyrsausen
Hovedrett: Her står valget enten mellom Juletorsk, og Nissens gode hjelper Rudolf:
Valg 1) Juletorsk
Juletorsken råder grunnen på de sørlandske julebordene. Med tanke på kvaliteten på torsk på denne tiden av året, er dette lett å forstå. Vår ”juletorsk” skinnstekes. Serveres med pure på grønne erter, saltbakte rødbeter og sprøstekte baconterninger. Kremsausen er laget på fiskekraft og tilsmakt med sennep
Valg 2) Reinsdyr
Godt mørnet lårstykke av reinsdyr helstekes og hviles slik at du får saftig og velsmakende kjøtt. Selleri og vilt er en god kombinasjon og her koker vi pure på selleri. Den røde perleløken er syltet med epleddik. Den kremede viltsjyen er tilsmakt med einebær
Dessert: Fløterand
Vi har satt vår ære i å få puddingen på spisekartet igjen! Og denne gangen har vi laget en fløyelsmyk fløterand som er tilsmakt med karamell og bringebærhonning fra Eiketoppen. Sorbeten er laget på aromatiske Tindved bær.
Prisen er edruelige 465kr per person. Vel møtt

Foreningen Flyprat vil avholde sitt årsmøte i forkant av julebordet
Mvh
Julebordskomiteen
Tentativt påmeldt:
Someone
Gustavf
Fnate
learjet
SQ777
fluxie
JoeW
imm
Vede
HenrikP
zico77
OJB
Commuter
Robbiedeluxe
Last edited: