Kalkyler på ombordservice
Som "blåruss" har jeg mange ganger lurt på hvordan flyselskapene kalkulerer forbruk av mat og drikke osv på flyreiser.
Er det noen som vet her inne hvor mye SAS (eller andre flyselskap) bruker pr passasjer (eco/biz) for interkontinentale flighter. Er den servicen man mottar basert på et budsjettert beløp pr hode eller gjøres dette ut fra en definert standard av hva som skal serveres?
Noen som vet om det er store forskjeller mellom flyselskapene på dette?
Kunne vært morsomt med en oversikt over dette, men det er vel kanskje konfidensiell informasjon. Kanskje et forum som dette kunne ta i bruk noen journalistiske evner og forespørre flyselskapene om en slik informasjon til bruk i en oversikt. Så kan jo CK selge informasjonen til avisene. En grei måte å få inn litt penger på kanskje? Eller hur?
BF:cool2
Som "blåruss" har jeg mange ganger lurt på hvordan flyselskapene kalkulerer forbruk av mat og drikke osv på flyreiser.
Er det noen som vet her inne hvor mye SAS (eller andre flyselskap) bruker pr passasjer (eco/biz) for interkontinentale flighter. Er den servicen man mottar basert på et budsjettert beløp pr hode eller gjøres dette ut fra en definert standard av hva som skal serveres?
Noen som vet om det er store forskjeller mellom flyselskapene på dette?
Kunne vært morsomt med en oversikt over dette, men det er vel kanskje konfidensiell informasjon. Kanskje et forum som dette kunne ta i bruk noen journalistiske evner og forespørre flyselskapene om en slik informasjon til bruk i en oversikt. Så kan jo CK selge informasjonen til avisene. En grei måte å få inn litt penger på kanskje? Eller hur?
BF:cool2