• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

OSL - LOUNGE

Stemmer det at loungen er delt for de som kjøper seg inn og de som har biz billett med de selskapene som bruker denne? En kompis dro sist uke og mente at han ikke kom inn i den ene delen da den var beregnet på biz pax.
 
Stemmer det at loungen er delt for de som kjøper seg inn og de som har biz billett med de selskapene som bruker denne? En kompis dro sist uke og mente at han ikke kom inn i den ene delen da den var beregnet på biz pax.

Den nye delen er kun for biz
 
Er den nye delen bedre enn den gamle var, eller er det bare den gamle som har bitt dårligere?

Nå kan det jo tenkes at Prioritypass kanskje tar seg råd til å inkludere OSL da.
 
Er den nye delen bedre enn den gamle var, eller er det bare den gamle som har bitt dårligere?

Nå kan det jo tenkes at Prioritypass kanskje tar seg råd til å inkludere OSL da.

Selve loungen er finere. Serveringen hårfint bedre.
 
Som KLM-addict runder jeg avishjørnet på Osl-loungen med ujevne mellomrom. Siste gang mandag denne uka. Så jeg noen ny loungeavdeling? Nei. Så jeg etter? Nei.
Men det stemmer at det er slutt på spruddel på gamledelen og frokosten var ikke all verdens.
I gamledager gjemte vi en halv Balder bak sisterna på do, men nå vaskes det så ofte at det er mer kostnadseffektivt å destilere hvitvin med nyrene...
Prøver igjen opp mot jul.
 
Som KLM-addict runder jeg avishjørnet på Osl-loungen med ujevne mellomrom. Siste gang mandag denne uka. Så jeg noen ny loungeavdeling? Nei. Så jeg etter? Nei.
Men det stemmer at det er slutt på spruddel på gamledelen og frokosten var ikke all verdens.
I gamledager gjemte vi en halv Balder bak sisterna på do, men nå vaskes det så ofte at det er mer kostnadseffektivt å destilere hvitvin med nyrene...
Prøver igjen opp mot jul.

Hvordan vil du gradere "downgraden" på maten?? De gangene jeg oppsøker en lounge, er det som regel for at jeg skal tilbringe noen timer på en flyplass og er fysen på mat samtidig, da kan jeg rettferdiggjøre og betale meg inn.
Alkohol er ikke på topplista mi, da reiser ofte innebærer bilkjøring etterpå, eller jobb om ikke anna.
Da gangene jeg har kjøpt meg inn på OSL loungen, så synes jeg frokosten har vært ok +, slik at det har vært verdt å betale seg inn.
 
Back
Top