HVa skjer med uspist frokost?

MD11, min erfaring på innenriksreiser (hvor jeg har om lag 80% av mine flygninger) er at det slett ikke er noen selvfølge at DY er billigere enn SK, veldig ofte er det tvert imot. Og når SK kan by på billetter som koster tett på det samme, samtidig som jeg får en bedre start på dagen (på dagsreiser risikerer jeg at det er eneste måltid jeg rekker før jeg er tilbake til flyplassen om ettermiddagen igjen) og man får detaljer som f.eks. fingeravtrykks-boardingpass med på kjøpet.
Da har DY ovenfor meg et forklaringsproblem, og jeg velger SK.

Har DY et forklaringproblem for de at de ikke sereverer frokost og at de er dyrere på enkelte avganger enn SK? Den høyere prisen skyldes da mest sannsynlig høyt bookingtall på avgangen og som du vet, DY har ingen gratis servering, dermed ser jeg ingen forklaringsproblem her, konseptet er klinkende klart:)
 
Har DY et forklaringproblem for de at de ikke sereverer frokost og at de er dyrere på enkelte avganger enn SK? Den høyere prisen skyldes da mest sannsynlig høyt bookingtall på avgangen og som du vet, DY har ingen gratis servering, dermed ser jeg ingen forklaringsproblem her, konseptet er klinkende klart:)

Jeg vet veldig godt akkurat det du skriver her, men du skriver at det er for å holde kostnadene nede. Greit nok, men da bør det vel kanskje også komme meg som kunde til gode? Dessverre er min erfaring med innenriks at det gjør det alt for sjelden. De gangene SK er dyrere enn DY så er det med så lite at SK's produkt er mer enn verdt de få ekstra kronene. Og da HAR DY et forklaringsproblem ovenfor MEG som betalende kunde. Hva andre mener må jeg innrømme at jeg i grunn blåser ganske greit i...;)
 
Back
Top