Re: Flymaten til SAS. Gammel smørje?
For å forsøke vinkle diskusjonen inn mot et litt mer konstruktivt spor tror jeg vi bør skille mellom holdbarhetsdato og kvalitet. Det er ikke nødvendigvis alltid en sammenheng, og kommer jo an på oppbevaring etc.
At en rett har vært fryst, også tint, er i seg selv ikke noe problem. Jeg vil si jeg er relativt opptatt av mat, og ikke sjeldent det blir servert noe som har fryst hos meg
Problemet her er jo at det ble servert noe som var dårlig, skal jeg tolke Kimpe rett. Nå virker det som det er flere kyllinger ute å går her, men det har jo tydeligvis blitt servert noe her som ikke burde ha blitt servet, gitt det bare ikke var noe vedkommende ikke likte
Og akkurat det er i grunn irrelevant sammenlignet med billettprisen
Ellers ble det servert mye dårlig mat ombord i fly i "gamle dager" også
For å forsøke vinkle diskusjonen inn mot et litt mer konstruktivt spor tror jeg vi bør skille mellom holdbarhetsdato og kvalitet. Det er ikke nødvendigvis alltid en sammenheng, og kommer jo an på oppbevaring etc.
At en rett har vært fryst, også tint, er i seg selv ikke noe problem. Jeg vil si jeg er relativt opptatt av mat, og ikke sjeldent det blir servert noe som har fryst hos meg

Problemet her er jo at det ble servert noe som var dårlig, skal jeg tolke Kimpe rett. Nå virker det som det er flere kyllinger ute å går her, men det har jo tydeligvis blitt servert noe her som ikke burde ha blitt servet, gitt det bare ikke var noe vedkommende ikke likte

Ellers ble det servert mye dårlig mat ombord i fly i "gamle dager" også

Last edited: