Til Thailand og Hong Kong med QR - TG & EK i Biz & First (Jan/Feb 2012)

52.jpg


54.jpg


53.jpg


79.jpg


81.jpg



Frokosavdelingen/restaurant:

58.jpg



59.jpg


60.jpg


61.jpg


62.jpg


63.jpg


64.jpg


65.jpg


66.jpg








67.jpg


Hver morgen til samme tid, kom denne elefanten på besøk for barnas skyld. Her skulle nok en viss Fnate ha spist frokost også…. ;-)

69.jpg



Denne karen var usedvanlig hyggelig og serviceminded. Han var såkalt «Activity Manager», og mente av usikre årsaker at HS-TLD og Reisemakker trengte litt aktivitet…kan ikke skjønne hvorfor….Uansett – han viste villig vekk gym og andre fasiliteter:

70.jpg


74.jpg


78.jpg
 
75.jpg


76.jpg


Frøkna og junior følger med når det tas bilder…

80.jpg


Poolbar Area:


72.jpg


73.jpg


71.jpg


Det var det vi hadde fra hotellet. Det kan anbefales, men ha med i tankene at det skal utvides med 2-3 nye blokker i løpet av nær fremtid.

Her er litt ymse fra området Bang Tao/Beach/osv. Dette er den delen av Bang Tao Beach som Outrigger hotellet disponerte:
1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


Mulig å spotte litt fra stranden også….dårlig med optikk på denne karen da, så kvaliteten blir så som så….

7.jpg


8.jpg


9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


13.jpg


14.jpg
 
15.jpg


16.jpg


17.jpg


18.jpg


19.jpg


20.jpg


Ungene trivdes kjempebra på stranden:

21.jpg


24.jpg


Brukte vel mye «fuel» noen dager – og da var det godt å slappe av litt…

36.jpg


23.jpg


Mulighet både for massasje og spille sandvolleyball:


25.jpg


22.jpg


Etter en lang og varm dag på stranden, er dette noe av det aller beste jeg kan få (…med klærne på… ;-) ) Watermelon Shake:

26.jpg


Litt mat må man også ha på stranden:

29.jpg


30.jpg


31.jpg


32.jpg


33.jpg


27.jpg
 
28.jpg



Kaare slapper godt av, og trivdes meget bra på Bang Tao Beach.

34.jpg


Frøkna fornøyd etter en dag på stranden. Her pakkes sakene, for så å dra tilbake til hotellet.
Dette var siste dagen i Phuket, og under neste bilde følger reisen hjem via BKK til OSL.

35.jpg




[size=+2]HKT - BKK[/size]




TG 222 - 4 Februar 2012
Aircraft: B 747
Reg: HS-TGZ
Seat: 12 A + B
ETD: 2040
Push: 2049
T/O: 2058
Seatmap: : TG 747




Utenfor avgangshallen på HKT:

1.jpg


2.jpg


Innsjekk foregikk her:

3.jpg


4.jpg


6.jpg


5.jpg


Fant frem til plassen 12A og B:

7.jpg


8.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


Ble servert forfriskninger samt kald klut denne kvelden:

9.jpg
 
Last edited:
Så var det tid for pusback, og safety demo:

13.jpg


14.jpg


Ikke lett med bilder ut av flyvindu på kveld/natt. Her er dog et fra kartet på den personlige skjermen:

15.jpg


Ble servert følgende på den kjappe turen til BKK:

16.jpg


17.jpg


Dette ble skylt ned med et par cola, og toppet med en kaffekopp. Etter landing var det bare å hente bagasjen, og finne frem til Qatar`s innsjekk for kveldens andre flytur:

18.jpg




[size=+2]BKK - DOH[/size]






QR 613 5 Februar 2012
Aircraft: B77W
Reg: A7-BAG
Seat: 7 A+B
ETD: 0200
Push: 0157
T/O: 0214
Seatmap: QR B77W



1.jpg


2.jpg


3.jpg





[size=+2]THAI BUSINESS LOUNGE[/size]




Ble en tur innom loungen før avreise. Her er noen bilder derfra.


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg
 
Last edited:
9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


13.jpg


14.jpg


15.jpg


16.jpg


17.jpg


18.jpg


Litt mat, så en kjapp tur innom toa`n før boarding tok til:

19.jpg


20.jpg


21.jpg


Da var vi om bord i Qatar`s trippel sjuer igjen:


23.jpg


24.jpg


Forfriskninger samt kald klut ble tilbudt (og akseptert…)

22.jpg


25.jpg


Push ihverksatt før tiden, og safety demo avspilt:

26.jpg


Rett etter take-off fra BKK

27.jpg
 
Film ble valgt ut, og avventer servering:

28.jpg



Meny som følger:


[size=+2]MENU BKK-DOH[/size]


[size=+1]INDULGENCE[/size]


PALATE PLEASER

Mango and chili crab meat roll
Thai sweet chili sauce


TO FOLLOW

Creamy chicken and cilatro soup
Chicken cilatro dumpling in chili sesame oil

Warm salad with marinated coriander prawns
coriander vinaigrette dressing


Warm toasted focaccia with smoked chicken
emmenthal cheese and dijon mustard mayonnaise


Assorted fresh fruits


[size=+1]BREAKFAST[/size]


TO REVIVE

Freshly squeesed oragne juice

Cranberry juice

Peach, Mango and Banana energizer


TO COMMENCE

Toasted musli

Fresh seasonal fruit with honey yoghurt

Salad plate of smoked ocean trout and rainbow trout
with devilled egg and mild cheese
rasberry vinaigrette


TO FOLLOW

Creamy scrambled eggs and feta cheese
Toasted english muffin and sauted sugar snap peas

Blueberry pancake
Vanilla mascarpone, mixed berries and maple syrup

BREAKFAST BAKERY BASKET

Croissant, mango muffin, brown and white toast


TE & COFFEE

Cappuchino, espresso, càfe Latte, macchiato, american
Earl Grey, English Breakfast, Green, Roasted Japanese, Morrocan Mint, Camomile, Sencha Green, Green Jasmine​


[size=+2]WINE MENY BKK - DOH[/size]





[size=+1]WHITE WINE[/size]


CHARDONNAY
Vincent Girardin, AC Meursalt, Viellies Vignes, 2007
Burgundy, France


SAVIGNON BLANC
Villa Maria Cellar Collection, 2010
Marlborough, New Zealand


RIESLING
Marcus Molitor, Zeltinger Zonnenhur, Spatlese, 2007
Mosel Valley, Germany



[size=+1]RED WINE[/size]


Meritage . Merlot&Cabernet Blend
Chateau Le Bon Pasteur 2006
Bordeaux, France

SANGIOVESE
Poggio Antico, Altero, 2005
Brunello di Montaicino, Tuscany, Italy

SHIRAZ
Hollick, 2009
Wrattonbully, Australia


[size=+1]CHAMPAGNE[/size]

Champagne
Laurent Perrier, Brut 2002
France


[size=+1]PORT WINE[/size]

Tawny Port
Kopke, Colheita 1974
Doyro Valley, Portugal​


Drikkekartet forøvrig var slik:


[size=+2]DRINKS MENY QATAR[/size]





[size=+1]BEVERAGES[/size]



Martini Rosso
Martini Dry
Campari

Bombay Sapphire
Bacardi
Smirnoff Red
JW Black
Glenfiddich Single Malt Solera 15 yrs. Old
Chivas Regal 12 yrs. Old
Jack Daniel`s

Bailey`s
Tia Maria
Cointreau
Drambuie
Camus XO Superior



[size=+1]SOFTDRINKS & JUICES[/size]


Pepsi
Pepsi Diet
7UP
7UP Free
Mirinda
Ginger Ale
Soda
Tonic
Orange Juice
Apple Juice
Pineapple Juice
Tomato Juice


[size=+1]WATER[/size]

Still Water
Sparkeling Water

[size=+1]BEER[/size]

Crown Lager​


Appetizer:

30.jpg


Appetizer og foredrink:

29.jpg


Sandwich:

33.jpg


Dette ble etterfulgt av litt kaffe & cognac:

34.jpg


Litt mer filmtitting, og en drink til:

32.jpg


31.jpg


Da vi etter hvert nærmet oss Doha, ble 2 servering satt i gang.

35.jpg


Ble utlevert kald klut, og fersk appelsinjuice:

37.jpg


36.jpg


38.jpg


39.jpg


40.jpg


En liten Survey ble besvart før landing:

41.jpg


42.jpg


On short final:

43.jpg


@ (bus) gate DOH

44.jpg
 
Last edited:
premium_logo.jpg


Ble tid til litt lounge i Doha også. Her er at par bilder derfra:

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg


11.jpg


12.jpg


Så en runde her før kursen ble satt mot bussgate i etasjen under:


10.jpg


14.jpg
 
[size=+2]DOH - OSL[/size]






QR 953
Aircraft: A332
Reg: A7-ACJ
Seat: 4 A+B
ETD: 0800
Push: 0859
T/O: 0930
Seatmap: QR A332





Sete 4 A og B:

1.jpg


5.jpg


2.jpg


F/A i gang med forespørsler om foredrinks og mat:

4.jpg

Det ble en cola på HS-TLD – og litt Champagne på Reisemakker. Kald klut ble også utlevert:

3.jpg


7.jpg


Pushback, og safetydemo nok en gang…

8.jpg


9.jpg


Her er litt fra tarmac DOH:

10.jpg


11.jpg


12.jpg



12.jpg


Så var det straks vår tur:

13.jpg


14.jpg


Litt utklatringsbilder:

15.jpg
 
Last edited:
16.jpg


17.jpg


22.jpg



…og nok engang mat….Meny som følger:​



[size=+2]MENU DOH-OSL[/size]





[size=+1]BREAKFAST[/size]


TO REVIVE

Freshly squeezed orange juice

Rasberry & Lime Smoothie

Laban


TO COMMENCE

Toasted musli

Selection of seasonal fresh fruits with honey yougurt

Seasonal salad
“Smoked Trout, dill dressing & puff pastry twist”

TO FOLLOW

Waffles with fresh Berries, myrtle syrup and natural yougurt

Smoked Scottish Salmon & Nori omelette, braised shitake mushrooms, roasted potatos and wasabi cream

ON THE SIDE

Main dishes are accompanied by your choise of:

1. Oven Roasted Roma Tomatos
2. Chicken and Onion Burgers
3. Roesti potatoes
4. Condiments


BREAKFAST BAKERY BASKET
Croissant, bananamuffin, brown and white toast

TE & COFFEE

Cappuchino, espresso, càfe Latte, macchiato, american
Earl Grey, English Breakfast, Green, Roasted Japanese, Morrocan Mint, Camomile, Sencha Green, Green Jasmine


[size=+1]INDULGENCE ( Second serving)[/size]

Tempting your Palate

Foie De Vollaile & Foie Gras parfait
«Onion Marmelade & Sea Lavash»

On Request:

1. Classical Harir Soup
2. Seasonal Salad
3. Classic Arabic Messe
4. Warm Scotch Steak in Ciabattabread
5. An individual Cheese-plate of matures Cheddar
6. Selection of Seasonal fruit
7. Warm fresh baked Coockies






[size=+2]WINE MENY DOH-OSL[/size]





[size=+1]WHITE WINE[/size]


MEURSAULT CHARDONNAY
Albert Bichot, Mersault 2007
Burgundy, France


CRAGGY RANGE
SAVIGNON BLANC
Martinborough, New Zealand


RIESLING
Marcus Molitor, Zeltinger Zonnenhur, Spatlese, 2007
Mosel Valley, Germany



[size=+1]RED WINE[/size]


SMITH HAVT LAFITTE – CABERNET SAUVIGNON & MERLOT
2008
Bordeaux, France

GRENACHE, CARINENE, SYRAH
Torres, Salmos, 2008
Priorat, Spain

ELDERTON SHIRAZ
Elderton, 2008
Barossa Valley, Australia


[size=+1]CHAMPAGNE[/size]

Champagne
Lanson Brut, 1998
France


[size=+1]PORT WINE[/size]

Tawny Port
Kopke, Colheita 1974
Doyro Valley, Portugal​



Drikkekartet forøvrig var slik:​


[size=+2]DRINKS MENY QATAR[/size]





[size=+1]BEVERAGES[/size]



Martini Rosso
Martini Dry
Campari

Bombay Sapphire
Bacardi
Smirnoff Red
JW Black
Glenfiddich Single Malt Solera 15 yrs. Old
Chivas Regal 12 yrs. Old
Jack Daniel`s

Bailey`s
Tia Maria
Cointreau
Drambuie
Camus XO Superior



[size=+1]SOFTDRINKS & JUICES[/size]


Pepsi
Pepsi Diet
7UP
7UP Free
Mirinda
Ginger Ale
Soda
Tonic
Orange Juice
Apple Juice
Pineapple Juice
Tomato Juice


[size=+1]WATER[/size]

Still Water
Sparkeling Water

[size=+1]BEER[/size]

Crown Lager​




18.jpg


19.jpg


20.jpg


21.jpg


23.jpg


24.jpg


25.jpg


26.jpg


27.jpg


Og så litt mer mat….. ;-)

29.jpg


28.jpg


31.jpg


Avsluttet med en liten cognac:

30.jpg


Litt kabinstemning:

32.jpg


Så var vi godt i gang med nedstigningen til OSL:

33.jpg


34.jpg
 
Flott vær å komme hjem til… ;-)

35.jpg


On short final:

36.jpg


Denne gjengen sto klar for innsats...Vi "leverte fra oss" rene og ryddige seter ihvertfall.

38.jpg


39.jpg


@ Gate OSL

40.jpg


Fikk med meg Thai på tur fra gaten.....

41.jpg


Røykepause i kulda…..Mmmmm….

42.jpg


Så var det flytoget til Asker, hvor mutter`n var grei å hentet oss:

43.jpg




Da gjenstår det bare å takke for oppmerksomheten, og ikke minst takke for at du leste gjennom reiserapporten vår denne gangen også. Meget fin ferie, med relativt sett mye flyvninger som gjorde susen eller toppingen av kaka om du vil…. :colgate: Spørsmål og kommentarer er alltids velkommen….​


Mvh

HS-TLD & Reisemakker




Tidligere TR`s:


 
Last edited:
Bare å si t,akk for en super flott rapport nok engang :) Takk for tips ang båtturen i Bangkok, skal prøve å få tatt den utover.
 
Såpass at døren til skapet i nesa smalt opp under take off....må innrømme at vi skvatt litt av lyden... ;-)

16.jpg

Kjenner til den saken. Fakta var at jeg var med HS-TGZ fra BKK til HKG i januar, og det skjedde akkurat det samme! Kom dere unna at det begynte å skli ut tepper og slikt? For det gjorde nemlig ikke vi... Hadde for øvrig sete 1A da. Bildebevis:

DSC_0703.jpg


DSC_0696.jpg




For øvrig en fantastisk trip report! Du følger opp ditt gode rykte med en god en. :)
 
Helt vanvittige Trip Reports du lager. Det er så man ikke trenger dra på tilsvarende turer selv. Utrolig bra.

Elefnaten hadde spesielt sans for elefanten som kom på frokostbesøk. Han er skikkelig gira på elefanttur til Thailand.
 
Fantastisk rapport igen av dig. Du skriver väldigt bra och jag ska säga att jag blev glad när jag såg att du skrivit en ny rapport.
 
Back
Top