Hadde kjøttet vært like mørt som sukkerertene og sukkerertene hadde vært like fast i fisken som kjøttpucken så hadde jeg vært en happy camper [emoji13] Se for dere en kjøttbit som er først ihjelstekt, deretter oppbevart i kjøleskap i et par dager for så å få 20 sekunder i mikroen. Også venter man til den har blitt lunken minus før man prøver å spise den. Omtrent sånn kan det vel beskrives [emoji6]
Fikk heldigvis metallbestikk til premium-måltidet. Hadde jeg fått trebestikket som følger med Holiday Meal så hadde kjøttpucken vunnet lett.
Vi kjørte oppgradert måltid mellom Oslo og Granca med Sunclass i fjor. Nedover fikk vi en halvfancy greie som var helt grei, mener det var potetbåter med kylling. De med standard måltid, fikk Svenske kjøttboller, og hørte en som skrøt uhemmet til kabinpersonalet over hvor godt det smakte. På vei oppover kom det en skikkelig eim i kabinen da de startet forberedelser til måltidet. Da fikk vi reker, laks, potetsalat og varm fiskerett. De med standard fikk noe som luktet forferdelig og var en eller annen kjøttrett tragedie. Type Fnategrevling. Så veldig mange som lot være å spise dette.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.