• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

SunClass, O.B.C og Granka - 2022

Herlig rapport som alltid…og eksotisk for oss som neppe kommer til å oppleve dette. Tommel opp!
 
Ikke helt fair, den. Cateringselskapene produserer etter kundens spesifikasjoner. Helt til siste salatblad.


Om du hadde levert den samme «spesifikasjonen» til Gate Gourmet og Statholdergaarden tipper jeg resultatene hadde vært ganske så forskjellige[emoji6]
 
Hadde kjøttet vært like mørt som sukkerertene og sukkerertene hadde vært like fast i fisken som kjøttpucken så hadde jeg vært en happy camper [emoji13] Se for dere en kjøttbit som er først ihjelstekt, deretter oppbevart i kjøleskap i et par dager for så å få 20 sekunder i mikroen. Også venter man til den har blitt lunken minus før man prøver å spise den. Omtrent sånn kan det vel beskrives [emoji6]

Fikk heldigvis metallbestikk til premium-måltidet. Hadde jeg fått trebestikket som følger med Holiday Meal så hadde kjøttpucken vunnet lett.
 
Last edited:
Vi kjørte oppgradert måltid mellom Oslo og Granca med Sunclass i fjor. Nedover fikk vi en halvfancy greie som var helt grei, mener det var potetbåter med kylling. De med standard måltid, fikk Svenske kjøttboller, og hørte en som skrøt uhemmet til kabinpersonalet over hvor godt det smakte. På vei oppover kom det en skikkelig eim i kabinen da de startet forberedelser til måltidet. Da fikk vi reker, laks, potetsalat og varm fiskerett. De med standard fikk noe som luktet forferdelig og var en eller annen kjøttrett tragedie. Type Fnategrevling. Så veldig mange som lot være å spise dette.

Kan mao gå begge veier ;)
 
Ja ja, får se igjen neste sommer, ny destinasjon, men får se hvordan Holiday-meal er hjem fra RHO
 
Back
Top