• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Spekeskinke inn til USA

Mer matrelaterte problemer:

Denne gangen tubeost (type skinke/rekeost på tube)

Go/no go?

Som sagt så er det vel det letteste å deklarere det på det blå skjemaet. Men ja jeg tror tubeost går ganske så greit, det er et såpass bearbeidet produkt at det ikke burde være noe problem.
 
Mer matrelaterte problemer:

Denne gangen tubeost (type skinke/rekeost på tube)

Go/no go?

Tubeost er smelteost, dvs at den er tilsatt smeltesalt og varmebehandlet. Dermed er dette produktet i motsetning til annen ost fri for mikroorganismer og er "dødt". Terminologien for smelteost på nynorsk er "processed cheese". Det går nok fint, lykke til med tubene dine:)
 
Reiser jevnlig med geitost og syltetøy og hvis noen blir interessert, bare ser jeg truende på dem og sier 'Norwegian food' på dårlig engelsk. Det går veldig bra.
 
Back
Top