Happy Birthday til FBU4EVER

Tusen takk, alle sammen!

Kom hjem fra Italia sent i går kveld, er stort sett ferdig med å pakke ut. Alle vinflaskene ligger nå i kjelleren, og det blir fransk/italiensk i glassene ikveld. Først en Crèmant de Jura musserende, så en flaske 2005 Guidalberto fra Tenuta San Guido (som står bak Sassicaia) eller en 2004 Barolo Serralunga fra Giovanni Rosso. På tallerkenen ligger det tagliatelle med en sugo di salsiccia all'Arneis, en superpølse fra Baroloområdet. Mandelkjeks dyppet i Vin Santo til dessert. Eat your heart out,guys!:ITA

Vi skulle hatt dugnad på friarealet utenfor husene våre, men været satte en stopper for det. Og greit er det.

Ha en fin dag!
 
Heisann Stein!

Da kommer det forsinkede gratulasjoner fra Texas...
3dflags_usatx01-0003a.gif


Dag
 
Treig i dag. Så det sent.

Happy, happy, jeg tar en skåler med deg her hjemme..:nor:ITA

Reidar
 
Og gratulerer Stein så mye fra litt høyere oppe i åsen over deg :) Tror jaggu meg jeg skal dra frem noe italiensk fra kjellern min jeg også og feire!

Og gratulerer så mye med dagen Jørgen!

:nor
 
Back
Top