God morgen fra SK249.
Fremdeles litt ustødig på innenriks og tester grensene for hvor sent jeg tør å ha på vekkerklokken. I dag var den på 0500 og jeg var faktisk ferdigspist i SAS kantina 06.35. Da hadde jeg blant annet smurt tre flotte matpakker til arvingene og levert bilen
Jøss, var det flere flypratere på sk249?
Kom meg trygt over fjellet, men det er vel bare første dag etter høstferien sk249 er så full.
Jøss, var det flere flypratere på sk249?
Kom meg trygt over fjellet, men det er vel bare første dag etter høstferien sk249 er så full.
Fremdeles litt ustødig på innenriks og tester grensene for hvor sent jeg tør å ha på vekkerklokken. I dag var den på 0500 og jeg var faktisk ferdigspist i SAS kantina 06.35. Da hadde jeg blant annet smurt tre flotte matpakker til arvingene og levert bilen på P10.
Det der har jeg også drevet med de siste par ukene. Første innenriksflightene mine på en stund. Men bil på P10 og maks sovetid ble veldig raskt en sport.
God morgen fra Toronto. Veldig flott flight over dammen med BA93. 1A i BA sin 789 er helt innafor. Også noe av den beste (om ikke den beste) flymaten jeg kan huske. Perfekt tilberedt lammeskank. Sånn som bare faller fra hverandre når du tar på det. Saftig og... YUM! Faktisk skal de også ha skryt for den nye Britiske musserende ombord. Veldig bra synes jeg (som ikke er en vinkjenner).
Ha en fin en
Lammeskank er godt altså, men uansett hvor mye det hypes er det "restemat" som vel fort havnet i fårikålkjøttet frem til for 10 år siden. Emirates klarer faktisk å servere lammefile i økonomi.
Virker som om The Economist burde ringt til deg og elefanten før de skrev denne artikkelen (eller er du bare en outlier?) for litt nyanser.God morgen fra Toronto. Veldig flott flight over dammen med BA93. 1A i BA sin 789 er helt innafor.
The sad, sick life of the business traveller
He he. Fikk ikke lest hele artikkelen. Men overskriften sier vel sitt.Virker som om The Economist burde ringt til deg og elefanten før de skrev denne artikkelen (eller er du bare en outlier?) for litt nyanser.
https://www.economist.com/gulliver/2015/08/17/the-sad-sick-life-of-the-business-traveller
Javisst. Men jeg forsøker ikke fremstille det som fancy. Bare godt. Litt som den lokale musserende ombord. Slaktes av bloggerne siden den ikke er så dyr men den smaker "delish".
Dette er ikke et svar på innlegget ditt altså, bare en bonus digresjon:
Noen ganger føler jeg at den dyreste maten og drikken bare er til for å få konsumentene til å føle seg spesielle. Den er ikke god. Rett og slett. Men vi kan si sånn: "ååååå jeg fikk den kaviaren med kolibri egg fra en kollibri som utelukkende parrer seg under hibiskus trær på en øy utenfor Sumatra. Til den fikk vi deeeeeen hvitvinen fra an 700 år gammel flaske som ble tatt vare på av en kastrert Bulgarsk munk og senere drukket av en sultestreikende fange og tvangsurinert tilbake på flasken. Fantastisk opplevelse og Beatrice synes det samme".
Det er noe dyr mat/drikke som er godt altså. Jeg synes f.eks Krug champagne er bedre enn "vanlig champagne" og sånne ting. Men det er så mye bullshit og så mange som ser på prislappene og en tullete historie og bare "dååååååååån... gud-a-meg".
Så sånn går nu dagan.
Igjen, denne var ikke til deg, Chriscross. Den bare kom som gubben på kjærringa. Et rent uhell men tvingende nødvendig
Det der har jeg også drevet med de siste par ukene. Første innenriksflightene mine på en stund. Men bil på P10 og maks sovetid ble veldig raskt en sport.
God morgen fra Toronto. Veldig flott flight over dammen med BA93. 1A i BA sin 789 er helt innafor. Også noe av den beste (om ikke den beste) flymaten jeg kan huske. Perfekt tilberedt lammeskank. Sånn som bare faller fra hverandre når du tar på det. Saftig og... YUM! Faktisk skal de også ha skryt for den nye Britiske musserende ombord. Veldig bra synes jeg (som ikke er en vinkjenner).
![]()
Nå blir det en hel dag for å besøke potensielle kunder rundt her i byen.
Ha en fin en
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.