Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Det hadde forresten vært fint om man kunne fått (hvis mulig) en bekreftelse/avkreftelse på de på stand-by listen innen onsdag så vi vet hvor mange som kommer.

Det gjelder også de som har meldt seg på, men som ikke kan, eller de som ikke har meldt seg på, men som vil ;)
 
Last edited:
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Jeg kommer med mindre Lufthansa stikker kjepper i hjulene for meg ..
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Endelig kan vi møtes ;) DC 8-63 :colgate:
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

WF ser meg som uunværlig, og jeg får desverre ikke fri. :headbang
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Jeg har aldri vært med på dette før, og har veldig lyst til å være med!

Er det for sent til å melde seg på?
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Jeg har aldri vært med på dette før, og har veldig lyst til å være med!

Er det for sent til å melde seg på?

Påmelding registrert. Velkommen skal du være :)

Oppfordrer de som har meldt seg på som vet at de likevel ikke kan, om å melde fra slik at vi får best mulig oversikt over antallet.

Vel møtt på lørdag!
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Da har jeg allikevel fått fri, så jeg kommer.
Jeg tar med en jente som også var med på Fly&vin på sjøflyhavna for noen år siden.


Imm
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

jcnorway: Jeg tar også med min bedre halvdel om det er plass!
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Setter opp +1 på listen. Må ta en telefon til restauranten for å høre om vi får oppjustert antallet. Booket opprinnelig for 15 stk, men har oppjustert til 20. Ser ut som vi må opp med ytterligere 5 ;) Satser på at det går greit.
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Da har man fått bekreftet plass til 25 stk i morgen.

Velkommen skal dere være :)
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Menyen denne uken:

Forretter
Brandade av klippfisk med hvitløkstoast, oliven tapenade og tzatziki
Kremet fiskesuppe med laks og torsk, serveres med ristet baguette og safran saus

Hovedretter
Kyllingfilet fylt med chèvre ost, serveres med hvitløkstekt amandine potet, Provençal grønnsaker og portvinsaus
Laksefilet serveres med søtpotet puré, kaviar av aubergine og sitronsaus

Dessert
Fransk dessertkake fra dagens utvalg

http://chocolat.no/default.asp?V_ITEM_ID=463
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Da maa jeg desverre kansellere pga sykdom hjemme ..... kommer meg derfor ikke avgaarde foer i morgen. :(
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Det er jo ikke før i morgen? Så du burde vel klare det? :)
 
Re: Fly&Vin (og øl) i Oslo, lørdag 19. februar

Det er lengre fra Atlanta enn med fly ... ;)
 
Back
Top