• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Barcelona

AirbusTrond

ScanFlyer Mile High Club
Hva skal man finne på i Barcelona i slutten av april? Det er 12 år siden forrig gang jeg besøkte byen. Har vel sett de største attraksjonene. Noen som har noen artige tips? Hotell er bestilt, før øvrig. Områder utenfor Ramblas hvor man kan sitte og drikke øl/cava/vin, evt litt mat, er av særlig interesse. ^_^
 
Drar opp denne igjen siden jeg forhåpentligvis skal til Barcelona på torsdag hvis asken holder seg unna.

Slik ser foreløpig værmeldingen ut for perioden vi skal være der... :headbang

Capture.png


Så da er spørsmålet: Hva anbefaler dere at man får med seg/finner på når været ikke er helt samarbeidsvillig og det bøtter ned? Tar gjerne tips på innendørs aktiviteter (shopping, museer ++).

Takk :spin
 
Jeg ble utsatt for sol og 28 grader om ettermiddagen og var stort sett ikke innendørs i det hele tatt. :p

Du kjenner vel til denne:

http://www.boqueria.info/Eng/index.php

Kjøpte med meg et stykke 3 år gammalt svin som har levd på eikenøtter. Fryktelig dyrt, men vanvittig godt. Angret på at jeg ikke kjøpte inn mer av det billige slaget.

Stein Kaptein anbefalte denne restauranten:

http://www.loscaracoles.es/index1.htm

En slags "turistfelle", men autentisk så det holder - og en opplevelse! :)

Jeg fikk bord rett ved kjøkket og spiste knivskjell, kylling og Crema Catalan. Dessuten en flaske sprudlende rosévin.
 
Back
Top