USA Sommertur 2018

Fin rapport hittil, selv om bildene var i alle retninger i starten :p

Ser frem til slutten

Jeg tror jeg skjønte cluet til slutt og åpnet bildene i Paint. Nå er faktisk siste delen ferdig.. (Vi gutter har skikkelig dårlig simultankapasitet har jeg lest i KK)
 
Dette ble en treg avslutning, men det ble plutselig mye barn, jobb, festing og en snartur til Kongens By.

Uansett – det ble noen nydelig siste dager «hjemme» etter Key West med mye god mat og drikke (dyre 2.5 kilo ekstra rundt beltet på vei hjem). Vi rakke å leie litt mer båt, se på litt reptil-plaging osv. Igjen – utrolig mange hyggelige mennesker man møter og på 22 dager i Florida hadde vi vel maks 4-5 regnskurer som forandret planene.

Da vi skulle hjem var vi på grunn av massiv shopping oppe i 9 (mot 5) kolli og fikk faktisk ikke stappet alt i den relativt store indieren. Det ble bagger rundt omkring i bilen og vi var glad for våt fem metall og sten-kort som ga oss seks ekstra kolli.

Det er noe dritt med leveringen av leiebilen på MIA og med tre barn og ni kolli burda man ha litt ekstra tid da du må ta tog til terminalen fra leiebilinnleveringen osv. Jeg tøffet meg litt og vi forlot huset 1300 og endte opp med å bli blant de aller siste som sjekket inn på 15.50 flighten. Jeg ble off the record litt stressa, men dragen tok det med stor ro og vi rakk en pizzabit og en Bud på den kjipe pizza-sjappa rett ved gaten.

Gaten til Miami flyet er et artig antropologisk skue.. Her er det da 350(?) nordmenn i fargerike Ralph Lifshitz (eller Lauren som han kaller seg) hvor jeg tipper 80% har priority boarding, men de vill aller først så det blir litt Black Friday stemning på vei inn i flyet.
Her hadde vi rad 30 som er svært god på grunn av benplassen, men litt kjip med de faste armlenene. Løse armlener er geniale når tre av reisefølget sover godt og har fremdeles ganske korte ben. Filmutvalget er som foran i kabinen, ganske begrenset og kabinen helt grei.
Servicen og maten om bord (og her kommer dette jeg advarte mot) er vel det aller dårligste jeg har opplevd på økonomi longhaul noen gang.. Du kunne velge mellom en rett som de ikke fortalte hva var, men det var noe ufattelig grusomt kjøtt, halvkokt ris og en slags marinert banan?!? på toppen. Jeg brakk meg og Dragen bare ga maten et oppgitt blikk.. At det går an? Kan ikke fatte at de ikke kan lage noe bedre.. Vinene er også helt ute og kjører og man kan vel bestille drikke en eller to ganger på ni timer?

Vi var da «bemidlet» med god benplass og gratis drikke, men det gjorde ikke opplevelsen mye bedre. Jeg ønsker som alltid muligheten til å kunne bestille og betale for god mat. Hadde gledelig gitt 200 kroner for en Braathens-burger og en halv Fautsino.

Kort om Diamant biten.. Jeg har ambivalente følelser til hva de gjør ut av det – jeg liker hvor innmari proffe og diskrete de er på at de vet at du og hele røklet skal få «gratis» drikke, men jeg savner noen ganger litt mer forsiktig «bling». Selv med «kun» EBG så har jeg opplevd at pursher på Lufthansa har ønsket meg velkommen med navn på Monkey, da jeg hadde gullkort på Etihad så kom purseren bak til meg på rad noenogførti med et glass (glass-glass) før take-off og ønsket velkommen om bord. Kunne de ikke hatt et lite stunt? Et glass med noe godt eller lignende. En kul sak er at når det hadde tatt noen timer siden vi så crewet så gikke jeg 25 rader bakover til galley og ba om en rødvin – kelneren der (som ikke hadde servert oss) sa – «inget problem – ni ar på rad 30?» og blunket.. Profft. Han dro for øvrig opp betalingsterminalen da jeg spurt om nøtter med den er grei..

Jeg fikk virkelig reisefeber av å skrive denne rapporten så jeg booket faktisk en langhelg med fattern til Miami i februar (Dragen må jobbe). Da ble det selvfølgelig SAS og da Plus i første omgang – bra det, så kan jeg klage litt.

SC

02.jpg

01.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg
 
Takk for flott rapport!

Den mystiske kjøttretten minner veldig om den jeg fikk servert i Plus på vei hjem fra New York i mai ‘17.
ff8efa16f2a5af3d84dc092302aebe3f.jpg




Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Takk for flott rapport!

Den mystiske kjøttretten minner veldig om den jeg fikk servert i Plus på vei hjem fra New York i mai ‘17.
ff8efa16f2a5af3d84dc092302aebe3f.jpg




Sent from my iPhone using Tapatalk

Den så kjent ut ja, kjøttet ser dog litt mindre selvdødt ut ;)

Synes det er litt trist mat hvis man har betalt 10-12.000 for en Plus billett.
 
Den så kjent ut ja, kjøttet ser dog litt mindre selvdødt ut ;)



Synes det er litt trist mat hvis man har betalt 10-12.000 for en Plus billett.



Følte ikke at den retten var verdt de 2.500 kronene jeg betalte for å oppgradere fra Go[emoji13], men oppgraderte for komfortens skyld (skulle rett fra flyplassen til jobb og måtte ha litt søvn), ikke maten.

De serverte samme varmrett i Go og Plus, men det kalde (salat og kake) var litt «oppgradert», det samme var frokosten som ble servert før landing. Samt at vi fikk ordentlig glass å drikke av og stålbestikk.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Flott beskrivelse.

Slutter meg til siste spørsmål her - hvor ble huset leid?

Hei - litt sent svar..

Hvor som i område så var det Pompano Beach rett ved Ft Lauderdale-grensen.

Hvi leide det gjennom noen bekjente.. (men det begynte via et annet hus på Finn.no)

Jeg henger 14-15 år etter teknologisk så jeg leier "alltid" via nordmenn på finn.no og tør ikke leie på AirBNB osv. Livredd for å få et møkkete hus med familiebilder på soverommet.
 
Back
Top