Dag Viking
ScanFlyer Mile High Club
Så var det faktisk klart for å ta seg en skikkelig guttetur. Dette ble nesten som en blåtur, siden vi ikke hadde planlagt hvor vi skulle eller hva vi skulle gjøre der. Flightene ble booket dagen før avreise. Hoteller ble bestilt underveis, med tålig bra hell. Reisefølget var denne gangen en pilot i Widerøe og en i Norwegian, samt meg selv, en pilot som la opp på topp.
Som vanlig var det en del skjær i sjøen når man skulle på tur, og som vanlig var transporten til OSL et problem. Denne gangen var det vårt kjære BaneNor som skulle være vanskelig, og flytogappen så derfor slik ut

Ingen fra flytoget var å se på stasjonen, ingen rekvisisjoner ble gitt. Heldigvis ble ventetiden på taxi overkommelig, og det så fremdeles lyst ut for å rekke flyet. Etter mye kø inn til Oslo S, fant man så ut at flytogene ikke gikk som de skulle derfra heller. Takk for at man gidder sjekke appen til flytoget i tide, og man derfor kommer seg ut døra minst en time før man strengt tatt burde.
Vel framme på OSL sjekket vi selvsagt inn hos SAS, bare for å finne ut at det ikke ville gi oss riktige bagasjelapper. Fast-track fikk vi heller ikke, merkelig opplegg.
Vel oppe i loungen ble det tid til en liten suppetallerken. Boardingpasset i hjørnet vitnet om at det skulle bli en lang dags ferd mot natt.

Maten ombord var knapt verdt et bilde. Det ble en bit med kylling eller svin, og deretter en liten dessert. Ingen grunn til å fylle opp magen med salat.

Kanskje noen har gjettet hvor vi skulle etter forrige bilde, flyplassen ser i alle fall slik ut når vi var på downwind til 08L

Vi kom inn til satelitten, så egentlig var det greit å strekke på beina og ta en liten togtur til Terminal 2
Inngangen er like nøytral som tidligere, men har interiøret blitt mer spennende etter oppussing?

Det er vel et par år siden den var stengt for renovering. Her sto personalet på pinne fra første stund, og hva er vel da mer naturlig å begynne med enn en Cuvee Louise 2004?

Loungen hadde ikke forandret seg noe, så vidt jeg kan husket hadde den samme layout som tidligere. Mulig interiøret har blitt oppgradert, det er i alle fall i samme stil som den nye loungen og loungene i FRA. Siden vi nå hadde passert lunsjtid med et par timer, var det greit å titte litt på buffeten. Som tidligere var det dette som fristet mest:

Var dette runde 2 eller 3?? Personalet gikk stadig rundt og tigget om å få fylle opp glassene våre, noe vi aller nådigst gikk med på. De hadde GG på menyen, men dessverre var det tomt for denne vinen. GG er jo alltid en hit, spesielt til sushi.

Etter hvert kunne vi konstatere at lunsjtiden var over, og det var på tide å rusle litt for å gjøre seg klar til middag. Vel tilbake i piren var det lett å se at humøret var stigende

Som vanlig var det en del skjær i sjøen når man skulle på tur, og som vanlig var transporten til OSL et problem. Denne gangen var det vårt kjære BaneNor som skulle være vanskelig, og flytogappen så derfor slik ut

Ingen fra flytoget var å se på stasjonen, ingen rekvisisjoner ble gitt. Heldigvis ble ventetiden på taxi overkommelig, og det så fremdeles lyst ut for å rekke flyet. Etter mye kø inn til Oslo S, fant man så ut at flytogene ikke gikk som de skulle derfra heller. Takk for at man gidder sjekke appen til flytoget i tide, og man derfor kommer seg ut døra minst en time før man strengt tatt burde.
Vel framme på OSL sjekket vi selvsagt inn hos SAS, bare for å finne ut at det ikke ville gi oss riktige bagasjelapper. Fast-track fikk vi heller ikke, merkelig opplegg.
Vel oppe i loungen ble det tid til en liten suppetallerken. Boardingpasset i hjørnet vitnet om at det skulle bli en lang dags ferd mot natt.

Maten ombord var knapt verdt et bilde. Det ble en bit med kylling eller svin, og deretter en liten dessert. Ingen grunn til å fylle opp magen med salat.

Kanskje noen har gjettet hvor vi skulle etter forrige bilde, flyplassen ser i alle fall slik ut når vi var på downwind til 08L

Vi kom inn til satelitten, så egentlig var det greit å strekke på beina og ta en liten togtur til Terminal 2
Inngangen er like nøytral som tidligere, men har interiøret blitt mer spennende etter oppussing?

Det er vel et par år siden den var stengt for renovering. Her sto personalet på pinne fra første stund, og hva er vel da mer naturlig å begynne med enn en Cuvee Louise 2004?

Loungen hadde ikke forandret seg noe, så vidt jeg kan husket hadde den samme layout som tidligere. Mulig interiøret har blitt oppgradert, det er i alle fall i samme stil som den nye loungen og loungene i FRA. Siden vi nå hadde passert lunsjtid med et par timer, var det greit å titte litt på buffeten. Som tidligere var det dette som fristet mest:

Var dette runde 2 eller 3?? Personalet gikk stadig rundt og tigget om å få fylle opp glassene våre, noe vi aller nådigst gikk med på. De hadde GG på menyen, men dessverre var det tomt for denne vinen. GG er jo alltid en hit, spesielt til sushi.

Etter hvert kunne vi konstatere at lunsjtiden var over, og det var på tide å rusle litt for å gjøre seg klar til middag. Vel tilbake i piren var det lett å se at humøret var stigende

Last edited: