Til Thailand og Hong Kong med QR - TG & EK i Biz & First (Jan/Feb 2012)

HS-TLD

ScanFlyer Silver

TR_New_Start1.jpg


Travel Itinerary så da slik ut:
itineraryuse1.jpg


Noe som igjen ble omtrent slik på et kart:

itinerarymapuse1.jpg


Turen ble på sedvanlig måte startet med at min alltid snille far kjørte oss til OSL. Som dere kan se var det ikke så vanskelig å forlate dette været....

2.jpg


1.jpg


Men, noen må jo gjøre det – reise altså...og vi startet med å sjekke inn....

1_2.jpg


3.jpg


Vi var tidlig ute, så en øl på Peppes hjalp til med å få tiden til å gå – samt slukke tørsten...

4.jpg


Etter å ha konstatert at lungene nå var klare for 5-6 timer uten tjære og nikotin, samt innsjekk og sikkerhetskontroll unnagjort - var det en tur innom OSL Lounge.

2.jpg


1.jpg


Resepsjonen.

3.jpg


4.jpg


Litt av drikke/matutvalget.

5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg
 
Etter loungebesøket, og en liten spasertur - ble det faktisk en liten øl-stopp her også.

5.jpg


6.jpg



Så var det på tur igjen....


[size=+2]OSL – DOH[/size]






QR 954
Aircraft: A333
Reg: A7-AEG
Seat: 5A+B
ETD: 1500
Push: 1524
T/O: 1649
Seatmap: QR A333


Etter at «go to gate» var annonsert, og boarding var iverksatt – ble vi stående relativt lenge (10-15 min...) på broen ut til flyet. Uvisst av hvilken årsak, men slik blir det jo bilder av....

7.jpg


Litt oppvarming av motor var på sin plass i dette snøværet som etterhvert satte i gang.

8.jpg


Kom oss etterhvert inn, og fikk «innlosjert» oss i 5A og B.

9.jpg


God benplass kunne konstateres...

10.jpg


13.jpg


Seat controller:

11.jpg


Amenitykit og annet nødvendig utstyr lå klart i setet.

12.jpg


En svært hyggelig F/A tilbød noe godt å drikke – vi kunne ikke si nei. Hun kom også rett etterpå med varm klut – og sa at det bare var å «plinge på» om det skulle være behov for hjelp.

14.jpg


16.jpg


Da boarding var unngjort, ble safety demo avspillt – og pushback ihverksatt.

18.jpg


God Tur!

19.jpg


20.jpg


Grunnet årstid, vær osv. Kom vi oss ikke unna dette....

21.jpg


23.jpg
 
Last edited:
24.jpg


Det tok faktisk veldig lang tid, og pga. kø/mye trafikk – ble vi stående så lenge i snøværet at vi måtte deices på nytt....Reisemakker hadde dog funnet en måte å få tiden til å gå på....

22.jpg


Vel underveis til cruisehøyde, var det tid for litt servering. En «foredrink» var bestillt, den kom sammen med første rett. Slik så menyen ut for OSL-DOH denne dagen:

[size=+2]MENU OSL - DOH[/size]




[SIZE=+1]MAIN MEAL[/SIZE]



PALATE PLEASER

Asian Sesame Beef Roll
w/Thai chili sauce



TO COMMENCE

Slow roasted Pepper Soup
Chicken Brunoise and Olives, Herb Crouton

Seafood Cocktail
Norwegian Smoked Salmon, and Potato Salad with a hint of Mustard


Classic Arabic Mezze



TO FOLLOW


Seared Scampi in Cinnamon and Saffron tomato Coulis


Mozarella and Sage filled supreme of Chicken, crusted with Parmesan, grilled
Polenta slice, Pan juice


Vegetables in Thai Green Curry, Jasmin Rice and Chargrilled Aspargues



CHEESE PLATE

An individual plate of Danish Blue, Double brie and matured cheddar with dried fruit


SWEET FINALE

Apricot Tart with fresh berries and Vanilla Anglais


Sliced Fresh Fruit

Vanilla & Strawberry Cheesecake with Forrest Berry Ragout





TEA & COFFEE with FINE CHOCOLATE

Cappuchino, espresso, càfe Latte, macchiato, american
Earl Grey, English Breakfast, Green, Roasted Japanese, Morrocan Mint, Camomile, Sencha Green, Green Jasmine



INDULGENCE (Second serving)

Reception Sandwiches

1. Roastbeef with honey Mustard mayonnaise on toasted Baguette.
2. Forest Mushrom and Brie on Pumpernickel
3. Warm Chicken Tartlet


Petite Chocolate Éclair
Blueberry Macaroon
Forrest Berries





[size=+2]WINE MENY DOH-OSL[/size]




[size=+1]WHITE WINE[/size]


CHARDONNAY
Chartron et Trebuchet, Mersault 2008
Burgundy, France


SAVIGNON BLANC
Villa Maria Cellar selection 2010
Marlborough, New Zealand


RIESLING
Marcus Molitor, Zeltinger Zonnenhur, Spatlese, 2007
Mosel Valley, Germany



[size=+1]RED WINE[/size]


MERITAGE – CABERNET SAUVIGNON & MERLOT
Chateau Brane Cantenac, AC Margaux, 2nd growth, 2007
Bordeaux, France

GRENACHE, CARINENE, SYRAH
Torres, Salmos, 2008
Priorat, Spain

SHIRAZ
Hollick, 2009
Wrattonbully, Australia


[size=+1]CHAMPAGNE[/size]

Champagne
Lanson Brut, 1998
France


[size=+1]PORT WINE[/size]

Tawny Port
Kopke, Colheita 1974
Doyro Valley, Portugal​



Drikkekartet forøvrig var slik:


[size=+2]DRINKS MENY QATAR[/size]





[size=+1]BEVERAGES[/size]



Martini Rosso
Martini Dry
Campari

Bombay Sapphire
Bacardi
Smirnoff Red
JW Black
Glenfiddich Single Malt Solera 15 yrs. Old
Chivas Regal 12 yrs. Old
Jack Daniel`s

Bailey`s
Tia Maria
Cointreau
Drambuie
Camus XO Superior



[size=+1]SOFTDRINKS & JUICES[/size]


Pepsi
Pepsi Diet
7UP
7UP Free
Mirinda
Ginger Ale
Soda
Tonic
Orange Juice
Apple Juice
Pineapple Juice
Tomato Juice


[size=+1]WATER[/size]

Still Water
Sparkeling Water

[size=+1]BEER[/size]

Crown Lager​


26.jpg


25.jpg


27.jpg


28.jpg


29.jpg


Reisemakker gikk for .....:

30.jpg


HS-TLD gikk derimot for ...

31.jpg


32.jpg


33.jpg


Smakte meget bra syntes jeg. Reisemakker mente det var alt for lite krutt i .....

Var på tide med litt ost:

34.jpg


35.jpg


For deretter å fortære en liten dessert....med tilhørende kaffe & cognac.

36.jpg


37.jpg


Etter dette ble det inntatt hvilhvil...med et par nye runder av dette. Ble servert med Godiva sjokolade som vanlig.

38.jpg


Nærmet oss Doha, og fikk i oss en liten cognac til....

39.jpg
 
41.jpg


Kabinstemming før landing.

40.jpg



Grunnet noe forsinket fra OSL, ble det ikke tid til mer enn èn kjapp røyk på Premium Terminal. Vi starter derfor rett på reisen fra Doha til Bangkok. Turen oppsummeres som veldig bra. Flott og meget serviceinnstilt crew!





[size=+2]DOH - BKK[/size]






QR 616
Aircraft: B77W
Reg: A7-..?
Seat: 6 A+B
ETD: 0120
Push: 0210
T/O: 0225
Seatmap: QR B77W




Fant frem til setene, som fortsatt ser slik ut ombord denne flotte flyvemaskinen....

1.jpg


Kunne konstatere enda bedre benplass her....

2.jpg


Ble ønsket velkommen ombord av nok en hyggelig ansatt – og det samme fra skjermen:

9.jpg


Ble tilbudt noe forfriskende, samt kald klut i motsetning til forrige leg.

6.jpg


8.jpg


Nødvendig tilbehør på plass i setet når vi ankom....

7.jpg


Seat controller:

3.jpg


Still boarding....

4.jpg


Etter å ha kommet oss opp i lufta – om enn noe forsinket – var det tid for litt mat igjen. Må innrømme at her har jeg faktisk klart å glemme å ta bilder av/dokumentere menyen, så her blir det litt på «husken».....Her er ihvertfall et bilde av hvor menyen er plassert i flyet, samt et forsøk på nattbilde under take-off...

5.jpg


13.jpg


Vi startet uansett med en drink – det ble en GT denne gangen:

12.jpg


Så var det forrett:

10.jpg


11.jpg


Etterfulgt av....kylling og noe pasta..(?) Smakte ihvertfall godt...!

14.jpg
 
Last edited:
15.jpg


Etter mat var det bare å legge seg ned i hvilestilling, og nyte litt godt drikke til en film.

17.jpg


16.jpg


19.jpg


Etterhvert begynte sola å stå opp...

18.jpg

Det gjorde etterhvert også de fleste andre, og andre servering kunne ta til. Vi startet med litt fersk juice:

20.jpg


Mellomrett - smakte faktisk meget bra...Laks og en eller annen form for grapefrukt tror jeg:

21.jpg


22.jpg


Så til hovedretten:

23.jpg


24.jpg


Nærmet oss så Thailand, Imigration Card / Fast Lane samt pass klart....

26.jpg


25.jpg


27.jpg


28.jpg


29.jpg


30.jpg


On short final...
31.jpg
 
32.jpg


38.jpg



Litt fra taxing til gate:

33.jpg


34.jpg


35.jpg


36.jpg


37.jpg


39.jpg


40.jpg


@ Gate BKK

41.jpg


Nok en flott flytur – vi var meget fornøyd med dagens flight og crew!


Vi var litt usikre på om vi skulle møte frøkna her i Bangkok - eller dra rett til ned Phuket...I tillegg var det svært få avganger med tider som passet oss som det var ledig på dagen før vi dro. For å være på den sikre hadde vi lagt inn en overnatting på Best Western Airport Hotel. Et helt greit hotell, og ikke minst til halve prisen av hva Novotel Airport Hotel kunne skilte med. Hotellet ligger ca. 7-8 minutters kjøring med Shuttle/Taxi fra Suvarnabhumi Airport.




Bestwesternmap.jpg


3.jpg


1.jpg


2.jpg


Hotell lobbyen:

5.jpg


6.jpg


Resepsjonen.

4.jpg
 
Last edited:
Spa:

7.jpg


Treningsrom:

10.jpg


9.jpg


Uteplass:

8.jpg



Selve rommet så slik ut:

14.jpg


18.jpg


17.jpg


16.jpg


15.jpg


13.jpg


19.jpg



Dagen etter var det på tide å reise til Phuket. Vi tok en taxi fra hotellet til flyplassen.




[size=+2]BKK - HKT[/size]






TG 201
Aircraft: B747 (Old config)
Reg: HS-TGZ
Seat: 4 A+B
ETD: 0740
Push: 0803
T/O: 0816
Seatmap: TG 747




Etter en kjapp røykepause, var det tid for ny innsjekk:

1.jpg


Vi gikk en tur innom innenriksloungen til Thai, men der var det alt for fullt...dette var tema på flere av flightene våre, og jeg finner det rart at de ikke kan utvide dette noe for innenrikspassasjerer...Vi gikk derfor rett til gaten. (Bussgate)

2.jpg



Flyet sett i fra trappen opp til broen.

3.jpg


Litt fra kabinen:

4.jpg


5.jpg
 
Last edited:
6.jpg


God benplass her òg...Det ble forøvrig servert velkomstdrink i form av alkoholfritt samt varm klut av en godt serviceinnstilt F/A.

7.jpg


9.jpg


9.jpg


Pusback ihverksatt, og safety demo vist på gamle skjermer...

10.jpg


11.jpg


Noen observasjoner gjort på vei til Rwy.

12.jpg


13.jpg


14.jpg


Rask og kraftig take off roll, her har vi akkurat lettet fra rullebanen:

15.jpg


Såpass at døren til skapet i nesa smalt opp under take off....må innrømme at vi skvatt litt av lyden... ;-)

16.jpg


Her har vi forsert skylaget, og servering startet.

17.jpg


18.jpg


19.jpg


Så litt mat igjen...

20.jpg


21.jpg



Avsluttet med en kaffe, og litt avslappning i komfortable stoler. Straks etter var innflygningen i gang

22.jpg


23.jpg


24.jpg
 
Last edited:
25.jpg


Flyr her over området Pang Nga Bay, og fortsetter litt ut i Indiahavet før nesen settes inn mot HKT igjen:

26.jpg


27.jpg


28.jpg


On short final:

29.jpg


30.jpg


Litt fra turen mot gate:

31.jpg


32.jpg


33.jpg


En russer var også på plass....

34.jpg


35.jpg


36.jpg


Så var vi på plass i Phuket. Da gjensto det bare å få med seg bagasjen, hente leiebilen og komme seg til gjestehuset i Patong.

37.jpg


38.jpg
 
[size=+2]Diverse fra Phuket[/size]



Blir alltids mye mat og drikke på ferieturer. Det var tilfelle denne gangen også. Joy`s Guesthouse hvor vi bodde lager meget god mat. (Og med riktige porsjoner...) Her blir forkosten en av dagene inntatt...

20.jpg


1.jpg


2.jpg


Reisemakker og Kaare i god gang...

3.jpg


Vi hadde også et par kvelder med biff. Her er vi på Buffalo Steakhouse i Patong, som er drevet i mange år av en svenske. Syntes de alltid leverer bra mat og god atmosfære.

47.jpg


43.jpg


41.jpg


42.jpg


44.jpg


38.jpg


Kaare og frøkna venter på mat...

39.jpg


Reisemakker er også sulten...(som alltid...)

40.jpg

...og mens man venter på mat, kan man jo leke litt...Her er frøkna (til HS-TLD og junior)

37.jpg


49.jpg


50.jpg


Så kom det endelig litt mat...dobbel 300g indrefilèt...Mmmmm...

45.jpg


46.jpg
 
En drink etter maten her ble det også tid til...

48.jpg


Var en av dagen innom denne også:

52.jpg


58.jpg


53.jpg


59.jpg


60.jpg


62.jpg


64.jpg


61.jpg


54.jpg


55.jpg


56.jpg


57.jpg


63.jpg


Så måtte vi jo denne gangen innom her også. Serveringsdama kjente oss igjen fra forrige gang, og var svært glad da hun så oss...

7.jpg


8.jpg


Det ligger forøvrig i tilknyttning til dette hotellet i Patong:

5.jpg


10.jpg
 
9.jpg


12.jpg


14.jpg


11.jpg


Hmmm...hva, og hvor mange....;-)

13.jpg


15.jpg


16.jpg


17.jpg


Som sagt; Glad serveringsdame....

18.jpg





Som nevnt innledningsvis var jeg relativt uheldig på denne turen, og skadet benet ifb. Med en tur til skredderen. På vei inn i butikken tok jeg et «dobbelsteg» i trappen, og gikk tvers igjennom «heila driten»... Det smalt ganske bra, og jeg var et øyeblikk redd for at det faktisk knakk....benet altså....Det kan hende at tanken når jeg lå der var noe som dette....
...dobbel 300g indrefilèt...Mmmmm... Var det så smart tru....



Uansett, her er noen bilder og info om skredderen. Han kan jeg trygt anbefalle, bare vær forsiktig i trappa.... ;-)

23.jpg


22.jpg


24.jpg


25.jpg


26.jpg


27.jpg


28.jpg


29.jpg


30.jpg
 
Mr. Kishan er, og har ofte vært i Norge. Her er et av bevisene...

31.jpg


32.jpg


33.jpg



Ellers ble det noen stille og rolige kvelder på altanen til Joy`s, før vi satte (hinke) kursen mot Hong Kong...

21.jpg


35.jpg


19.jpg


36.jpg




Etter noen fine dager i Phuket skulle vi til Hong Kong. Frøkna hadde selvfølgelig et pass som ikke var gyldig, så hun var sendt til Bangkok noen dager i forveien for å ordne det. Vi skulle møte henne på Suvarnabhumi. Her kommer det litt fra turen HKT-BKK.



[size=+2]HKT – BKK[/size]





TG 202 - 25 Januar 2012
Aircraft: B747 (Old config)
Reg: HS-TGZ
Seat: 19 A+B
ETD: 1010
Push: 1018
T/O: 1026
Seatmap: TG 747



Etter innsjekk bar det en liten tur til Thailoungen for litt mat og drikke...

1.jpg


2.jpg


+ litt hvile for et verkende og hovent ben.....

3.jpg


Så var det straks klart for boarding:

4.jpg


HS-TGZ bader i formiddagssol....

5.jpg


6.jpg


På plass i 2 etasje, og fant oss til rette i 19 A og B:

7.jpg


8.jpg
 
Last edited:
11.jpg


13.jpg


10.jpg


9.jpg


Pushback, og safety demo igjen....

14.jpg


End of Rwy (west).

15.jpg


16.jpg


Straks klar for T/O:

18.jpg


Så var vi på ny i luften, her er noen bilder fra utklatringen:

19.jpg


20.jpg


21.jpg


23.jpg


Relativ kraftig take off/steep climb. Denne avisen kom seilende bakover med interessante nyheter for noen....


22.jpg



Så var det atter en gang på tide med litt mat:

24.jpg


25.jpg


26.jpg



Innflyvning allerede påbegynt, og vi nærmer oss BKK:

27.jpg


28.jpg
 
29.jpg


Møtte denne noe «molefunkne» maskinen på tur inn til gate:

30.jpg


Så var det bare å hente ut bagasje, og se om vi kunne finne frøkna som nå hadde anskaffet nytt pass, og var klar for Hong Kong og Emirates i F.

31.jpg






[size=+2]BKK – HKG[/size]




EK 384 - 25 Januar 2012
Aircraft: A 388
Reg: A6-EDI
Seat: 3 A
ETD: 1345
Push: 1349
T/O: 1409
Seatmap: EK 388



Etter å ha funnet frøkna med nytt pass....

1.jpg



...bar det til innsjekkningsskrankene hos EK.

2.jpg


3.jpg


Vi gikk rett til gate, og gikk ombord så snart det var mulig:

4.jpg


5.jpg


En meget fornøyd frøken på plass. Første gang i første klasse....

6.jpg


Champagne ble servert, sammen med varm klut av en kjempehyggelig F/A som var fra Litauen tror jeg...

8.jpg


17.jpg


Litt fra kabinen/suiten:

7.jpg


10.jpg


12.jpg


13.jpg


16.jpg


18.jpg
 
Last edited:
21.jpg


30.jpg


31.jpg


32.jpg


33.jpg


41.jpg


40.jpg


Så var det tid for push, of safety demo på skjerm:

19.jpg


Litt fra taxing til rullebanen:

22.jpg


23.jpg


24.jpg


25.jpg


26.jpg


27.jpg


28.jpg


29.jpg


Så var det vår tur:

34.jpg


Airborne:

35.jpg



36.jpg
 
37.jpg



Etter T/O ble det servert/forespurt mer drikke. Jeg valgte en hvitvin, sammen med de velkjente nøttene til EK.

38.jpg


39.jpg


Det var så nok en gang tid for litt mat. Her er menyen hos EK:


[size=+2]MENU BKK - HKG[/size]


[size=+1]LIGHT MEAL[/size]


APPERTIZER

Marinated Snow Fish in char siew spices, served with smoked trout, a light egg noodle salad an garden vegetables

and or

Smoked Duck roasted and served cold, with fresh orange segments and peach and currant salsa


SALAD

Seasonal Salad, served with a choice of dressings


[size=+1]MAIN COURSE[/size]

Chicken Piccata
Chicken coated in parmesan and egg batter

Or

Lamb Masala
Tender pieces of lamb cooked in an array of spices

Or

Stir Fried Prawns
Cooked in a tangy 3 flavoured sauce

Or

Vegetable Lasagna
Layered pasta sheets with vegetable fillings

Bread Basket with assorted bread to follow.
A variety of fresly baked rolls and garlic bread.

DESSERT

Coconut Mousse
With tangy raspberry coulis


CHEESE SELECTION

Assorted cheese of choise



TE & COFFEE




[size=+2]WINE MENY BKK - HKG[/size]





[size=+1]WHITE WINE[/size]


SANCERRE ECSEPTION 2007
Pascal Jolivet

LEUWIN ESTATE ART SERIES




[size=+1]RED WINE[/size]


Château Duhart Milon Pauillac 2000

KILIKANOON ORACLE SHIRAZ 2008


SHIRAZ
Hollick, 2009
Wrattonbully, Australia

THE FACTOR TORBRECK 2005




[size=+1]CHAMPAGNE[/size]

Cuvee Dom Pèrignon 2002


[size=+1]PORT & DESSERT WINE[/size]

QUINTA do Noval 2000
Vintage Port

Château Rieussec 2003
Sauternes


Drikkekartet forøvrig var slik:


[size=+2]DRINKS MENY EMIRATES[/size]





[size=+1]APERITIFS[/size]



Campari – Campari bitter – Vermouth Sweet/Dry – Sweet Sherry – Harvey`s Bristol Cream Dry Cherry – Tio Pepe



[size=+1]COCKTAILS[/size]

Black Russian – Bloody Mary – Buck`s Fizz – Champagne Cocktail – Fantasy Island – Kir Royal – Manhattan – Martini Cocktail Classic – Screwdriver – Vodka Martini


[size=+1]MOCKTAILS[/size]

Jumeira Delight



[size=+1]SPIRITS[/size]

Premium Scotch Whisky – Chivas Regal Royal Salute
Single Malt Whisky – Glenfiddich 21 YO
Bourbon – Woodford Reserve
Cognac – Hennessy PARADIS
Vodka – Grey Goose, U`luvka
Gin – Bombay Sapphire
Rum – Bacardi Superior, Bacardi 8 Anos


[size=+1]LIQUEURS[/size]

Bailey`s Irish Cream
Tia Maria
Drambuie
Cointreau


[size=+1]BEER[/size]

A selection of worldwide beers – such as Heineken – Budweiser and Amstel Light​

Forrett så slik ut gjennom kameraet:

44.jpg


45.jpg


46.jpg


Hovedrett:

47.jpg


48.jpg


49.jpg



Så var det på tide med litt ost...(som om magan nå ikke føltes «gassy» nok fra før....)

50.jpg


51.jpg


52.jpg


Og en slik ein dessert til slutt...med Hennessy Paradis og kaffe til selvfølgelig...


54.jpg


55.jpg


56.jpg


57.jpg



Så ble det en runde på do, her er et par bilder fra toalett/dusj fasiliteter:

58.jpg


59.jpg


60.jpg
 
Last edited:
61.jpg


62.jpg


Nærmet oss HK med stormskritt, så jeg fikk ned et nytt godt fyllt glass med Hennessy før vi landet.

63.jpg


64.jpg


65.jpg


66.jpg


67.jpg


68.jpg


69.jpg


70.jpg


71.jpg


72.jpg


Da var vi ved gate. Kom oss så til immigration, hvor jeg plutselig ble tatt ut av køen av en morsk Offiser. Hva i all verden har jeg gjort nå da tenkte jeg...(?)

Viste seg at hun bare skulle være hyggelig, og at hun hadde sett det bandasjerte benet. Hun fulgte meg til Diplomat/VIP skranken, og ønsket meg et hyggelig opphold i Hong Kong...Alle kom seg til slutt igjennom, og jeg og Reisemakker skjønte vi hadde bommet på bekledning...

Shorts, T-skjorte og slippers i 11 grader var ikke noe særlig...hadde følelsen av at alle kikket rart på oss.... ;-)

Velvel...kom oss til skranken for hoteller/limosiner, hvor en hyggelig fyr kjørte oss til hotellet vi skulle bo på.


hongkongmap.jpg





[size=+2]HOTEL HONG KONG[/size]








Located in the heart of one of the world's most spectacular cities, Renaissance Harbour View Hotel Hong Kong is a 5-star Hong Kong hotel at the center of it all. Situated on the waterfront, adjacent to the HKCEC, the hotel features panoramic views of Victoria Harbour, luxurious guest rooms and state-of-the-art business amenities. This Hong Kong hotel's 5-star accommodations are just five minutes from the CBD, shopping, nightlife and the MTR subway - and mere steps from the Star Ferry to Kowloon. Enjoy a swim in the large heated outdoor pool or a workout in our fitness centre. At the end of the day our Hong Kong 5-star hotel's dining options, which include authentic Cantonese cuisine at the Michelin star Dynasty restaurant, international fare at Cafe Renaissance, and live entertainment and signature cocktails at the Lobby Lounge, offer the perfect way to tempt your palate. Spacious meeting facilities feature natural daylight, harbour views and the exceptional service that Renaissance is known for!



Hovedinngang:

1.jpg


2.jpg


3.jpg


Frøkna poserer utenfor hotellet:

4.jpg
 
5.jpg



Rulletrappen opp til resepsjonen:

7.jpg


Resepsjons/lobbyområdet:

8.jpg


9.jpg


10.jpg


Lobbybar:

11.jpg


Souvernirbutikk i lobby:

12.jpg


13.jpg


Heislobby:

14.jpg


Hadde leid en såkalt Deluxe suite for oppholdet, den så slik ut:

hkhotelroomlayout.jpg


hkhotelroominfo.jpg


Gang + gjestetoalett:

16.jpg


32.jpg


33.jpg


Kontordel/spiseplass:

17.jpg


19.jpg


34.jpg


Stuedel:

18.jpg
 
Back
Top