Re: Singapore Airlines Business Class report, årets guttetur anno 2012.
På taket av Marina Bay Sands ligger det blant annet en bar og restaurant, fantastisk atmosfære på taket her, vi startet med noe øl i baren og avsluttet med middag.
Da vi var ferdig tok jeg disse bildene




Samme dag vi skulle reise hjem, var vi på lynvisitt til Sentosa Island på formiddagen

Det kan se ut som om denne karen ikke er særlig lysten på å dra hjem til Norge.

Torsdag 4. oktober 2012, hjemreise.
Ankom Changi tidlig, nesten litt flaut å si at det var 8 timer til avgang da vi entret innsjekk.

Kofferter ble ekspedert i skranken for First og Suites Class


Så befarte publikums siden av T3 før vi styrte mot passkontrollen.
Så befarte vi store deler av flyplassen, vi gikk hele veien fra T3 via T1 og ned til T2, var innom Cacktus takterrasse men lite egnet spotteplass dette.

Hadde en øl på veien til T2 og handlet i taxfree på T2 før vi tok Momorail tilbake til T3 hvor turen bar rett i Silver Criss lounge.
Fikk oss et vindusbord før turen gikk rett i dusjen, loungen er som tidligere beskrevet, kjempebra, tilgangen til dusj er himmelen.
Ble sittende i noen timer her å nippe til boblevann.

Vi forlot loungen kl 23:00 og med ingen kø i security bar det rett igjennom.
Boarding fra gate B4 startet 23:25 som d sto på boarding card, var ikke først ombord denne gang, men langt fra siste mann heller, fant veien til fremre cabin i 380'en hvor sete 15 D var mitt og reisemakker ved siden av i 15 F

Champisen var de meget rask med å tilby og vi var like raske med å tømme den.

Som på de andre flightene ble bestilling på after departure drink innhentet før avgang, det ble Gin & tonick på meg og Singapore sling på reisemakker og disse ble igjen servert etter vi passerte 10 000 ft.
FA på denne flighten så virkelig ut til å ha det travelt, det var full guffe helt til dem dempet belysningen, her servering av drikke

Fortsettelse med nøtter og påfølgende 3 retters middag hvor forrett besto av duck foie gras and duck confit som starter, av 4 flighter var dette nå 3 gang det var and på menyen som forrett...
Til hovedrett valgte vi begge Oven Roasted stuffed chickend with wild mushroom

Det smakte bedre enn den så ut, med erfaringen vi fikk av de forvalg vi gjorde på turen ned til SIN og videre til NRT så burde vi ha preordered hovedrett på alle flighter, så til andre som skal fly SIA i C, D eller R, bruk muligheten Book the Cook.
Dessert ble d igjen ost og vin samt jordbær

Fin cabinbelysning

Filmene på AVOD systemet var nå oppdatert og der var hele 3 dokumentarer om 388, jeg fikk sett to av disse.
Det ble igjen dårlig med søvn for min del, lå lenge å «sløvet» så jeg fikk nå slappet av.
Kjøpte meg denne modellen, meget bra og detaljert modell med hjul som rullet og vifter som går rundt. Det blir ny pynt til kontoret, ja jeg velger vel ikke direkte å ha den på kontoret, det er liksom litt enklere enn å ha den hjemme.

Til frokost ble det oppstart med frisk frukt

Fortsatte med yoghurt, før jeg tok meg til hovedretten som var noe som het: Baked Crepe with Scrambled egg and Chives, Chicken sausage, tomato and Potatoes, det smakte nå bra.

På taket av Marina Bay Sands ligger det blant annet en bar og restaurant, fantastisk atmosfære på taket her, vi startet med noe øl i baren og avsluttet med middag.
Da vi var ferdig tok jeg disse bildene




Samme dag vi skulle reise hjem, var vi på lynvisitt til Sentosa Island på formiddagen

Det kan se ut som om denne karen ikke er særlig lysten på å dra hjem til Norge.

Torsdag 4. oktober 2012, hjemreise.
Ankom Changi tidlig, nesten litt flaut å si at det var 8 timer til avgang da vi entret innsjekk.

Kofferter ble ekspedert i skranken for First og Suites Class


Så befarte publikums siden av T3 før vi styrte mot passkontrollen.
Så befarte vi store deler av flyplassen, vi gikk hele veien fra T3 via T1 og ned til T2, var innom Cacktus takterrasse men lite egnet spotteplass dette.

Hadde en øl på veien til T2 og handlet i taxfree på T2 før vi tok Momorail tilbake til T3 hvor turen bar rett i Silver Criss lounge.
Fikk oss et vindusbord før turen gikk rett i dusjen, loungen er som tidligere beskrevet, kjempebra, tilgangen til dusj er himmelen.
Ble sittende i noen timer her å nippe til boblevann.

Vi forlot loungen kl 23:00 og med ingen kø i security bar det rett igjennom.
Boarding fra gate B4 startet 23:25 som d sto på boarding card, var ikke først ombord denne gang, men langt fra siste mann heller, fant veien til fremre cabin i 380'en hvor sete 15 D var mitt og reisemakker ved siden av i 15 F

Champisen var de meget rask med å tilby og vi var like raske med å tømme den.

Som på de andre flightene ble bestilling på after departure drink innhentet før avgang, det ble Gin & tonick på meg og Singapore sling på reisemakker og disse ble igjen servert etter vi passerte 10 000 ft.
FA på denne flighten så virkelig ut til å ha det travelt, det var full guffe helt til dem dempet belysningen, her servering av drikke

Fortsettelse med nøtter og påfølgende 3 retters middag hvor forrett besto av duck foie gras and duck confit som starter, av 4 flighter var dette nå 3 gang det var and på menyen som forrett...
Til hovedrett valgte vi begge Oven Roasted stuffed chickend with wild mushroom

Det smakte bedre enn den så ut, med erfaringen vi fikk av de forvalg vi gjorde på turen ned til SIN og videre til NRT så burde vi ha preordered hovedrett på alle flighter, så til andre som skal fly SIA i C, D eller R, bruk muligheten Book the Cook.
Dessert ble d igjen ost og vin samt jordbær

Fin cabinbelysning

Filmene på AVOD systemet var nå oppdatert og der var hele 3 dokumentarer om 388, jeg fikk sett to av disse.
Det ble igjen dårlig med søvn for min del, lå lenge å «sløvet» så jeg fikk nå slappet av.
Kjøpte meg denne modellen, meget bra og detaljert modell med hjul som rullet og vifter som går rundt. Det blir ny pynt til kontoret, ja jeg velger vel ikke direkte å ha den på kontoret, det er liksom litt enklere enn å ha den hjemme.

Til frokost ble det oppstart med frisk frukt

Fortsatte med yoghurt, før jeg tok meg til hovedretten som var noe som het: Baked Crepe with Scrambled egg and Chives, Chicken sausage, tomato and Potatoes, det smakte nå bra.
