SAS og matservering ombord

LN-AFG

ScanFlyer Gold
Medlem
Var en helgetur i Genevé i helgen som var. Støtte på litt vekslende servering ombord, og lurer på om det er utprøving av konsepter eller om det er tiden på døgnet som avgjør servering.

SK2861 06:10 BGO - CPH Gratis frokost, gratis drikke

SK613 08:15 CPH - GVA Betal for det du vil ha. NOK 20 for de to små boksene med Cola Light jeg kjøpte.

Returen

SK618 20:00 GVA - CPH Betal for det du vil ha. NOK 80 for to bokser Cola Light, en Sandwich og en is.

SK2866 22:40 CPH - BGO Fikk gratis det du ville ha å drikke.

På begge turene mellom Bergen og Køben' lå det foldere med prislister i stollommen. Så antar man må kjøpe midt på dagen, men får mat/drikke henholdsvis tidlig og sent på dagen? Merkelig konsept, hvorfor ikke kjøre det likt hele dagen?
 
Intrascan er det gratis frokost, og resten av dagen er det gratis drikke (vann, juice, øl, vin kaffe/te, det er ikke lastet brennevin.

På alle andre ruter med ovennevnte unntak (intrascan) må en betale. BOB kalles det internt (By On Board). Noen destinasjoner har 3 klasse system hvor det kun er BOB i economy, andre typsik feriedestinasjoner med lite eller ingen business trafikk er det BOB i hele kabinen, altså 1 klasse.
At det er prislister på flyet mellom Bgo og Cph er fordi en skal spare tid ved turnaround, derfor skal det være likt i alle stollommer uansett destinasjon.
Hvis du tar med et forstørrelsesglass, eller enda bedre et mikroskop :baeh neste gang ser du at i høyre hjørne av meny står det at ikke gjelder intrascan. Ikke akkurat lett å oppdage.

Er det rart kundene går litt i surr? :lol
 
Totalt kaotisk for tiden med andre ord......en må nesten jobbe i SAS for å vite om og hva en får eller kan kjøpe.
Håper dem klarer å bli enige snart, og ha et felles konsept. Tror det hadde vært langt å foretrekke for de reisende enn det en opplever i disse tider.
...og en er vel ikke overrasket over at det skjer nok en endring etter sommeren....hvor lenge holder egentlig SAS på konseptene sine....?
 
Originally posted by EB
Men det skjer vel ganske mye rett over sommeren...:spin:
Kommer der der servering over hele linien igen? Ville være godt - for godt til at være sandt. På den anden side hvis det blir som det jeg oplevede hjem fra NRT, så lad hellere være.
 
Dere har feil. På crewrommet tar man frem "SK Catering Die" og Chief of Cabin kaster den. Så avleser man resultatet, og catrer og sørver deretter.
 
Gratis servering ombord? Hadde vært smart av SAS tror jeg....slik jeg har skrevet mange ganger!
 
OM SAS innfører mat igjen på sine flyvninger så tror jeg dem kommer til å tjene på det.
 
Tror nok du klarer både NOK 180, nytt kjøkken og ny Alfa i tillegg om noen år...;)
 
Back
Top