Ny meny i Economy fra 25. mars: CloudShop

Originally posted by cabincruiser

Originally posted by LN-MOW

Originally posted by cabincruiser

tortillafylt wraps

... og hva er det? ^_^

Det er varm wraps med spansk torilla (egg), bacon og ost. Den er knallgod! Og jeg er jo i en posisjon hvor jeg har smakt det meste som bys ombord på SKBU....

Utrolig hva disse Pursern'e har tid til....
 
Det skulle visstnok bli samkjøring mellom de tre SAS-selskapene, men fortsatt tar svenskene og danskene betalt for kaffe/te på innland...
Det var nå iallfall mange passasjer som satte pris på frokosten i dag.
 
Originally posted by cabincruiser

Originally posted by LN-MOW

Originally posted by cabincruiser

tortillafylt wraps

... og hva er det? ^_^

Det er varm wraps med spansk torilla (egg), bacon og ost. Den er knallgod! Og jeg er jo i en posisjon hvor jeg har smakt det meste som bys ombord på SKBU....

Takk for tips. Laget meg en til meg selv til kveldsmat. Godt! :D
 
Originally posted by P.A. VIKING

Originally posted by cabincruiser

Originally posted by LN-MOW

Originally posted by cabincruiser

tortillafylt wraps

... og hva er det? ^_^

Det er varm wraps med spansk torilla (egg), bacon og ost. Den er knallgod! Og jeg er jo i en posisjon hvor jeg har smakt det meste som bys ombord på SKBU....

Utrolig hva disse Pursern'e har tid til....

Å være arbeidsleder "has its moments".....:lol:
 
ser jo fresht ut.
Men, jeg legger merke til at 500 g påskeegg er billigere enn pastasalat -er det rart vi bli tjukkere
 
det kunne vært værre - SK kune ha børstet støvet av rødbettchipsene som de hadde da Scandinavian Direct ble lansert i 2001... huff, det var fæle greier...

Tortillafylt wraps?? Det er vel nesten som "salsa-saus":colgate:
 
Jeg synes da helt klart der er tale om kejserens nye klæder her - ligesom i mange andre tilfælde for catering-holdet har brugt månedsvis på at udtænke nye smarte planer for hvad der skal serveres ombord.

Af en eller anden grund bliver hoved-ingrediensen på menukortet altid sandwich til trods for at det endnu ikke er lykkedes at få en sandwich der bare smagte rimelige ombord.

Når de så engang imellem fandt nogle ting der var gode, så bliver de fjernet meget hurtigt igen..

F.eks.

Da BOB-konceptet blev indført startede man med at tilbyde Tapas-menuer, hvilke rent faktisk smagte rigtig godt (hvis man da kunne spise dem med de kun 5 cm lange knive og gafler som en eller anden tumpe havde besluttet skulle bruges). Efter kort tid blev de så erstattet af "Dansk Smørrebrød", som klart var et skridt tilbage. Her var det typisk industripålæg, der intet smagte af - til forskel fra lufttørret skinke, kaper, oliven, parmesanost, varmt brød osv.

Den grønne menu blve indført. God idé - det er dejligt at få lidt frugt og grønt engang imellem. Dog skulle man belemres med ets stykke meget tørt brød, der mest af alt mindede om en tavlesvamp. Ovenikøbet med en holdbarhed på mere end ET HALVT ÅR...... Det er sgu ikke lækkert. Tager man så i betragtning at man alligevel har varmet brød til Biz og Økonomi Plus, så er det nærmest en hån overfor økonomiklassepax, at man ikke får tilbudt den anden type brød, der faktisk smager ganske godt.

Med det nye koncept er både tapas, grøn menu m.v. så altså helt væk. Nu er vi tilbage til sandwiches og .... tada.... Pastasalat... Store nyheder...Nej, pinligt hvis I spør mig. Er det virkeligt det, som arbejdsgrupper i SAS har brugt det sidste år på at finde ud af? Hvis ja, så burde de kigge sig om efter nye jobs... Det kan da ikke være så svært. Spørg pax - prøv selv at smage maden måske?

Den morgen-sandwich, man så stadig tilbyder er helt forfærdelig... Vi taler en daggammel og meget tør bolle med ost. Jeg kunne aldrig drømme om at spise sådan noget derhjemme. Hvorfor ikke sælge en flex-menu når man nu alligevel har dem lastet? Det ville give økonomi-pax noget anstændigt at spise og give SAS mulighed for at tage mere for morgenmaden samt ikke mindst give færre items at loade...

Nej SAS - det her er en OM'er.... Pinligt at kalde dette for en nyt koncept....
 
Ny fandt jeg så det danske menukort SAS DK Cloud Shop og det må jeg da sige ikke er bedre end det svenske...

I korte træk:

Indtil 09.30
Korte ruter:
Valget mellem sandwich eller sandwich'

Efter 09.30
Korte ruter:
Sandwich

Lange ruter:
Sandwich, rullet sandwich eller åben sandwich (Sandwich, wrap el. smørrebrød)

Hvad med at servere en anstændig morgenmadsbakke, hvad med den gode gamle tapasmenu, hvad med nogle færdigsmurte smørrebrød, pastasalat, den grønne pose (med anstændigt brød) osv osv.

At man ovenikøbet har bibeholdt de helt håbløse bakker til Smørrebrødsmenuen med knive og gafler, der kun er 5 cm lange - og som er helt og aldeles umulige at spise eller smøre med - er mig en gåde. Det kan kun være et bevis for at de som arbejder med catering-delen i SAS ikke har prøvet at spise med det (eller blot selv flyver Business hver gang og derfor ikke oplever det).

Nej, SAS det her er pinligt... Hold helt mund med at i har forbedret BOB-konceptet - det kunne ikke blive meget dårligere og det niveau har I ganske flot holdt det på....

Kejseren nye klæder....
 
Originally posted by LCH78

Originally posted by Tommy777

Originally posted by TOS

Originally posted by Tommy777

Pasta salaten får ikke vi nordmenn

kanskje vi heller kan få SAS sin lakselasagne.....?:wink

Huff....

er den like fæl som den høres ut? :)

Jeg styrte unna den etter anbefaling fra Tommy777 og dc-8-63 (tror jeg det var). Kollegaen min ble nødt til å prøvesmake på vei tilbake fra SEA fordi de ikke hadde et alternativ for han i økonomi. Når han skulle beskrive maten så fikk han en underlig vridning i ansiktet - han gikk ikke veldig mye i detalj utover det....
 
Originally posted by FlyHi

Jeg synes da helt klart der er tale om kejserens nye klæder her - ligesom i mange andre tilfælde for catering-holdet har brugt månedsvis på at udtænke nye smarte planer for hvad der skal serveres ombord.

Af en eller anden grund bliver hoved-ingrediensen på menukortet altid sandwich til trods for at det endnu ikke er lykkedes at få en sandwich der bare smagte rimelige ombord.

Når de så engang imellem fandt nogle ting der var gode, så bliver de fjernet meget hurtigt igen..

F.eks.

Da BOB-konceptet blev indført startede man med at tilbyde Tapas-menuer, hvilke rent faktisk smagte rigtig godt (hvis man da kunne spise dem med de kun 5 cm lange knive og gafler som en eller anden tumpe havde besluttet skulle bruges). Efter kort tid blev de så erstattet af "Dansk Smørrebrød", som klart var et skridt tilbage. Her var det typisk industripålæg, der intet smagte af - til forskel fra lufttørret skinke, kaper, oliven, parmesanost, varmt brød osv.

Den grønne menu blve indført. God idé - det er dejligt at få lidt frugt og grønt engang imellem. Dog skulle man belemres med ets stykke meget tørt brød, der mest af alt mindede om en tavlesvamp. Ovenikøbet med en holdbarhed på mere end ET HALVT ÅR...... Det er sgu ikke lækkert. Tager man så i betragtning at man alligevel har varmet brød til Biz og Økonomi Plus, så er det nærmest en hån overfor økonomiklassepax, at man ikke får tilbudt den anden type brød, der faktisk smager ganske godt.

Med det nye koncept er både tapas, grøn menu m.v. så altså helt væk. Nu er vi tilbage til sandwiches og .... tada.... Pastasalat... Store nyheder...Nej, pinligt hvis I spør mig. Er det virkeligt det, som arbejdsgrupper i SAS har brugt det sidste år på at finde ud af? Hvis ja, så burde de kigge sig om efter nye jobs... Det kan da ikke være så svært. Spørg pax - prøv selv at smage maden måske?

Den morgen-sandwich, man så stadig tilbyder er helt forfærdelig... Vi taler en daggammel og meget tør bolle med ost. Jeg kunne aldrig drømme om at spise sådan noget derhjemme. Hvorfor ikke sælge en flex-menu når man nu alligevel har dem lastet? Det ville give økonomi-pax noget anstændigt at spise og give SAS mulighed for at tage mere for morgenmaden samt ikke mindst give færre items at loade...

Nej SAS - det her er en OM'er.... Pinligt at kalde dette for en nyt koncept....

Jeg er så enig så enig. Meget bra skrevet. Sett opp prisen, men tilby economy- pax anstendig mat som går an å spise uten å tvinge det i seg. Det brød som tilbys på morgenavgangene er ubeskrivelig tørt og ille. Hvordan er det mulig å bruke så lang tid på å komme til å beholde alt ved det gamle. Den store endringen er jo faktisk at alle normalt betalende passasjerer ikke lenger får frokost innen Skandinavia.

Den frokosten har alltid vært god; det for meg en uløselig gåte hvorfor det ikke er denne froksten man får når man betaler for frokosten på Europa- rutene. Det man der betaler for er jo faktisk (tørr) sandwich pluss youghurt, IKKE frokost!:cry:
 
Originally posted by litt-amatørSett opp prisen, men tilby economy- pax anstendig mat som går an å spise uten å tvinge det i seg.

Eller behold prisene lave og selg mat som er spiselig...
 
Back
Top