Med Hansens helt flate over dammen - Live!

LH Business lounge, gates H, MUC

ImageUploadedByTapatalk1361192283.698766.jpg

Jeg har aldri vært noe spesielt imponert over LH sine business lounger, og jeg ble heller ikke noe mer positivt overrasket denne gangen.

Ser man bort i fra at de har et enkelt utvalg av brennevin og en del forakjellig flaskeøl samt dusjmuligheter, er min ærlige mening at loungen interiørmessig og trivselsmessig står godt tilbake for SK sin business lounge (som ikke har brennevin og dusj) på OSL. Det et forholdsvis trangt, og for det meste kantinebord tett i tett foruten et mindre område med lenestoler. Likevel, design og atmosfære er forholdsvis subjektive tema, så her er nok smaken som baken!

Likevel, ryddig og rent.

ImageUploadedByTapatalk1361192630.797481.jpg

Jeg ser på bildet at det faktisk ikke var så fullt, men noe er galt med designen når jeg gikk derfra med en følelse at det VAR stappfullt.

ImageUploadedByTapatalk1361192750.394363.jpg

Det ble imidlertid tid til en øl og en youghurtbasert urtedressing med rundstykke på siden.

ImageUploadedByTapatalk1361192875.596513.jpg

Så satte man kursen mot gate H02.

Underveis på en straightalator
ImageUploadedByTapatalk1361193062.478658.jpg

Nok av mennesker i klynge på gate H02, men med dedikert skranke for C og F - uten noen som helst kø - var man igjennom omtrent uten å stoppe opp.

ImageUploadedByTapatalk1361193095.447475.jpg

Rulletrapp ned til broen, hvor det alltid så hyggelige veiskillet Y og C F møter deg.
ImageUploadedByTapatalk1361193302.381309.jpg

Og vips var man inne i D-AIKR!

...

Welcome to the new seat:

ImageUploadedByTapatalk1361193387.361105.jpg
 
Last edited:
Artig med Live-report!

Rundstykker... vet ikke hvordan dine var servert, men mikrobølging som jeg tror er ganske vanlig er en finfin måte å ruinere et rundstykke på. Det er kanskje fortsatt varme igjen når du får det servert, men raskt blir det en tørr historie. Bølgekokte rundstykker, nam nam...
 
Artig med Live-report!

Rundstykker... vet ikke hvordan dine var servert, men mikrobølging som jeg tror er ganske vanlig er en finfin måte å ruinere et rundstykke på. Det er kanskje fortsatt varme igjen når du får det servert, men raskt blir det en tørr historie. Bølgekokte rundstykker, nam nam...

Nå er det vel induksjon, og ikke mikrobølgeovner ombord i fly? Og at de veldig fort blir tørre har nok også litt med luften ombord å gjøre
 
Back
Top