Dag Viking
ScanFlyer Mile High Club
Blir en kjapp liten rapport, det meste har jo blitt skrevet om både selskap, flytyper og billettklasse tidligere.
OSL-MUC
Avreise en søndag, men heldigvis ikke så tidlig. Litt hangover, så ble en kjapp frokost i loungen. Masse trege folk som skulle ombord i Lufthansa sin 321, så selv om boarding begynte på tid, pushet vi 30 min sene. Ikke et godt utgangspunkt, men bedre enn forrige gang vi skulle i F loungen i MUC.
Herrene på første rad hadde fyllt opp hattehyllen på både første og andre rad, uforskammet som de var. Heldigvis hadde Helga et tomt skap som det sto "crew only" på.
Droppet mat, da den så lite apetittelig ut.
20 meter å gå fra gate til loungen på satelitten.
MUC
Min favorittlounge!
Luftig, lett å finne fram til, sjelden alt for full, og en fin miks av middagsbord og lounge-bord.
Vi gikk rett til middagsbordene, og et par minutter etterpå var maten bestilt. Mye å velge i, både fra buffeten og menyene.
Vi valgte ørret og hjort fra "Alpenmenu". Mens vi ventet ble det en liten smak på buffeten.
Selv om hjorten var vel grå, var begge deler veldig bra. Ingen vits å spare plass til maten ombord når den er så utrolig mye bedre i loungen.
Droppet "bak bardisken champagnet, og gikk for Vranken Pommery Diamant, som var bra.
Til hjorten ble det som vanlig til vilt, en shiraz.
Her kom det ene ankepunktet til den ellers nydelige loungen, rødvinen holder romtemperatur. Det er bare trist, ingen viner smaker godt når de holder 22 grader.
OSL-MUC
Avreise en søndag, men heldigvis ikke så tidlig. Litt hangover, så ble en kjapp frokost i loungen. Masse trege folk som skulle ombord i Lufthansa sin 321, så selv om boarding begynte på tid, pushet vi 30 min sene. Ikke et godt utgangspunkt, men bedre enn forrige gang vi skulle i F loungen i MUC.
Herrene på første rad hadde fyllt opp hattehyllen på både første og andre rad, uforskammet som de var. Heldigvis hadde Helga et tomt skap som det sto "crew only" på.
Droppet mat, da den så lite apetittelig ut.
20 meter å gå fra gate til loungen på satelitten.
MUC
Min favorittlounge!
Luftig, lett å finne fram til, sjelden alt for full, og en fin miks av middagsbord og lounge-bord.
Vi gikk rett til middagsbordene, og et par minutter etterpå var maten bestilt. Mye å velge i, både fra buffeten og menyene.
Vi valgte ørret og hjort fra "Alpenmenu". Mens vi ventet ble det en liten smak på buffeten.
Selv om hjorten var vel grå, var begge deler veldig bra. Ingen vits å spare plass til maten ombord når den er så utrolig mye bedre i loungen.
Droppet "bak bardisken champagnet, og gikk for Vranken Pommery Diamant, som var bra.
Til hjorten ble det som vanlig til vilt, en shiraz.
Her kom det ene ankepunktet til den ellers nydelige loungen, rødvinen holder romtemperatur. Det er bare trist, ingen viner smaker godt når de holder 22 grader.
Attachments
-
IMG_0447.jpg65.2 KB · Views: 898
-
IMG_0448.jpg79.7 KB · Views: 900
-
IMG_0449.jpg106.1 KB · Views: 893
-
IMG_0450.jpg69.8 KB · Views: 901
-
IMG_0451.jpg88.7 KB · Views: 899
-
IMG_0452.jpg92.7 KB · Views: 56
-
IMG_0453.jpg119.7 KB · Views: 52
-
IMG_0454.jpg89.9 KB · Views: 49
-
IMG_0455.jpg90 KB · Views: 48
-
IMG_0456.jpg167 KB · Views: 92
-
IMG_0457.jpg169.6 KB · Views: 97
-
IMG_0458.jpg197.9 KB · Views: 94
-
IMG_0459.jpg189.1 KB · Views: 92
-
IMG_0460.jpg121 KB · Views: 85
-
IMG_0461.jpg93.2 KB · Views: 69
-
IMG_0462.jpg172.2 KB · Views: 73