ifølge nettsiden er det cheesburgere og paninis all the way.. pluss tapas, men den er vel kald!
http://www.norwegian.no/PageFiles/6543/NO_Domestic_meny_0909.pdf
som sagt, nok en gang en grunn for ikke å reise med dy. sier ikke mer
Hvor god kan en burger bli om bord i et fly? Det måtte da være bedre med en gryterett som kunne varmes opp? Et litt merkelig valg, synes jeg.
som sagt, nok en gang en grunn for ikke å reise med dy. sier ikke mer
Hvorfor bare varm mat på flyvninger over 2,5 timer?
Utrolig dumt. Andre lavprisselskaper klarer jo å servere varm mat på 45 minutters ruter, som f.eks AMS-LGW.
Når begynte forresten DY å selge helflasker med vin? 120 kroner var jo veldig billig. Er vel noe skvip?
Oppvarmet burger blir som regel gummiburger full av fett
Problemet hvis man skulle starte med gryterett (eller andre så og si flytende retter) er nok forbundet med rengjøring. Hvis det først søles, så blir det mye rengjøring. Fast føde uten saus kan enkelt tørkes opp.
Er tråden om varmmat eller Recaroseter? For de som absolutt har lyst til å debatere seter, start en ny tråd![]()
Er tråden om varmmat eller Recaroseter? For de som absolutt har lyst til å debatere seter, start en ny tråd![]()
Burgerne er gode og de nye tapas brettene har virkelig slått an folkens![]()
Men CPH-OSL er for kort til å få noe av det, eller?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.