Nå er det straks til sengs her i Manta, for start på hjemreisen i morgen. Hjemreisen starter med Rally de Equador med start kl 06.00 lokal tid. Etter å ha kjørt fra Quito til Guayaquil på 8 timer, beregner vi det samme på de 436 km til flyplassen i Quito. Jeg regner med å gjøre unna turen på 6,5-7 timer, men det er greit med ekstra tid når man skal rekke et fly. Den tiden vi har til overs skal vi bruke på å besøke Centro mitad del mundo. Equator senteret, 26km nord for Quito. Avgangen, med latam, til Bogota er kl 19:04
I dag har vi ikke gjort så mye, slappet av, badet i bassenget og slappet av. Vi var en tur inn til Mal del Pacifico igjen. I morgen kjører vi før frokost serveringen begynner, så vi kjøpte brød, skivet ost og skivet skinke. vi kjøpte også noen små beholdere til solkrem og fuktighetskrem, som kan taes med i håndbagasjen, så vi slipper å kaste alt vi har kjøpt og kan medbringes på neste tur. På kvelden gikk vi ca 500m mot sentrum fra hotellet, til restaurant Nacion Parilla. Det var som å komme in i kjøttavdelingen til Jacobs. En vegg med vakumpakket kjøt i alle mulig varianter og pølsepakker. Man var der sammen med kelneren som tok imot det kjøttet man valgte og leverte det til steking. Så fulgte kelneren oss til bordet og tok imot bestilling på tilbehør og drikke. Etter ca 10 min kom rettene til bordet. Entrecotten jeg valgte, smakte himmelsk og konas kylling var også fantastisk god. Tilbake på hotellet har det blitt mer avslapping. Nå er det klart for sengen og avreise. Ha en god dag til alle som nå står opp og en god natt til oss som er tidsforvirret.
I dag har vi ikke gjort så mye, slappet av, badet i bassenget og slappet av. Vi var en tur inn til Mal del Pacifico igjen. I morgen kjører vi før frokost serveringen begynner, så vi kjøpte brød, skivet ost og skivet skinke. vi kjøpte også noen små beholdere til solkrem og fuktighetskrem, som kan taes med i håndbagasjen, så vi slipper å kaste alt vi har kjøpt og kan medbringes på neste tur. På kvelden gikk vi ca 500m mot sentrum fra hotellet, til restaurant Nacion Parilla. Det var som å komme in i kjøttavdelingen til Jacobs. En vegg med vakumpakket kjøt i alle mulig varianter og pølsepakker. Man var der sammen med kelneren som tok imot det kjøttet man valgte og leverte det til steking. Så fulgte kelneren oss til bordet og tok imot bestilling på tilbehør og drikke. Etter ca 10 min kom rettene til bordet. Entrecotten jeg valgte, smakte himmelsk og konas kylling var også fantastisk god. Tilbake på hotellet har det blitt mer avslapping. Nå er det klart for sengen og avreise. Ha en god dag til alle som nå står opp og en god natt til oss som er tidsforvirret.