FBU 4EVER
ScanFlyer Dusty
Re: Dagens to bursdagsbarn: FBU4EVER og JørgenS
Takker så mye! Det ble en flott bursdag med besøk hos en Barbaresco-produsent, Ca` del Baio, i skyfritt og varmt vær. Flotte viner! De finnes faktisk representert i Polets Bestillingsutvalg. Løp og kjøp! Mondovino importerer vinene, og de importerer også en annen produsent i området, nemlig Enzo Boglietti. Også dette en super produsent, denne gang fra La Morra i Barololand.
Nei, tenk! Jeg drakk ikke Barolo til bursdagsmiddagen! Det ble en Barbaresco til en forandring. Før den, drakk vi en Dolcetto d'Alba til forretten som besto av rosastekt andebryst med foie gras og melonsorbet. Hovedretten var Boccocini di Cervo ("munnfuller av hjort") med en salmì-saus, polenta og steinsopp. Dessert ble det også: Bûnet di Cacao, som er en lokal sjokoladepudding/kake. Et glass Moscato d'Asti hørte med. Grappaene tok vi senere, i baren på hotellet. Vi kommer tilbake neste år for å spise lunsj der. Flott restaurant. Barolo-08 (3-8/11-08) er allerede i planleggingsfasen og hotellrom bestilt! Hele 52 uker til. 52 laaaange uker. Ikke bare for Bjørn og meg, men også JetBlue og "le nostre donne", som blir med for første gang neste år.:ITA
Takker så mye! Det ble en flott bursdag med besøk hos en Barbaresco-produsent, Ca` del Baio, i skyfritt og varmt vær. Flotte viner! De finnes faktisk representert i Polets Bestillingsutvalg. Løp og kjøp! Mondovino importerer vinene, og de importerer også en annen produsent i området, nemlig Enzo Boglietti. Også dette en super produsent, denne gang fra La Morra i Barololand.
Nei, tenk! Jeg drakk ikke Barolo til bursdagsmiddagen! Det ble en Barbaresco til en forandring. Før den, drakk vi en Dolcetto d'Alba til forretten som besto av rosastekt andebryst med foie gras og melonsorbet. Hovedretten var Boccocini di Cervo ("munnfuller av hjort") med en salmì-saus, polenta og steinsopp. Dessert ble det også: Bûnet di Cacao, som er en lokal sjokoladepudding/kake. Et glass Moscato d'Asti hørte med. Grappaene tok vi senere, i baren på hotellet. Vi kommer tilbake neste år for å spise lunsj der. Flott restaurant. Barolo-08 (3-8/11-08) er allerede i planleggingsfasen og hotellrom bestilt! Hele 52 uker til. 52 laaaange uker. Ikke bare for Bjørn og meg, men også JetBlue og "le nostre donne", som blir med for første gang neste år.:ITA