Air Tahiti Nui Business, Bora Bora, Papeete, AA... kort sagt; rundtur.

Nok en fin rapport ja! AA F intercont er sjelden vare.

Når jeg ser på hva du fikk å spise, synes jeg ikke akkurat det holder F style sammenlignet med andre. Ingen hvit duk, og maten ser traust og kjedelig ut. Ingenting er forseggjort. Kanskje litt american diner style?

Hvordan var drikkevarene? Bilder fra menyen hadde vært et pluss her!


BF:cool2

Drikkevaremenyer og slikt har du i neste posten.

Hvit duk er det forøvrig også. Bare titt litt nærmere. Men de la så en sånn antiskliduk i grått materiale oppå den hvite duken igjen.

Hele F opplevelsen med AA var veldig uformell i stilen. Ikke noe "Sir, yes sir", men mer vennlig og høflig. Det preget vel alt ombord egentlig. Også matpresentasjonen. Veldig anderledes enn de store Asiatiske, men koseligere.

Mindre Pomp & Circumstance helt enkelt.
 
Last edited:
Så den nå ja!

Brennetrevinet de serverer er jo av lavere standard enn det SQ serverer på turistklasse!
Første flyselskap jeg har sett som bare serverer VSOP på F.
Triste saker!

BF:cool2
 
Siste del av Trip report - En pitstop i London

Det gjenstod bare en tur til... LHR-OSL. Dette var BA Club Europe, som også har blitt rapportert opp og ned og i mente. BA768, som pleide å gå 17:00 eller 17:05 var flyttet til 16:55, hvilket betød Afternoon Tea. Noen fattige brødblingser med grevling er resultatet.

Nå synes jeg den nye short haul cateringen til BA i Club har vært et fritt fall fra stor høyde. Før kunne man møte sulten, mens man nå må møte god og mett. Det er kjipt, men så er prisene og alt annet rundt fremdeles blant de beste.

Turen ble forøvrig 1,5 timer forsinket. Først var det fordi divideren ikke virket og det måtte fikses. Deretter var det de-icing ved gate. Det tok tid å vente på. Så taxet man avgårde, før kapteinen kom ut og tittet på vingene. Det var failed de-icing, og ny taxing bortover til remote stand for ny de-icing. Visstnok første gang i karrieren hans det hadde skjedd.

Vel vitende om mulige delays og dårlig servering ombord snacket jeg i kantina og tenkte heller å ta dere med en liten tur dit.

Mellom flight 9 og 10:
Superkantina
aka Galleries First
T5A LHR


Etter en dusj bærer det inn i Superkantina. Først gafler jeg imeg en potetkaserolle for å stagge det verste av sulten. Så er det å karre meg til min faste sofakrok. Den hadde en skurk okkupert, noe jeg fant ekstremt usympatisk. Så jeg satte meg i en stol like ved, så jeg kunne skule hardt i hans retning.

Problemet er at det også ga meg utsikt hit.

2013-01-19155621.jpg


Nå har jeg allerede innrømmet at jeg var mat- og alkohollei... Men altså... Om short haul cateringen har seilet ut i nedoverbakke hos BA, så har ikke det samme skjedd med Champagneutvalget i kantina. Jeg liker Champagne. Veldig godt.

Jeg har et trent øye for dette, og med mitt falkeblikk skimtet jeg en ny etikett i familien. Var det et nytt lite barn eller bestefar som var på besøk?

Det var så visst bestefar. En 1999 Blanc du Blancs...

2013-01-19155754.jpg


Dette bare måtte testes. Som sagt, er jeg ikke noen stor vinkjenner, men en Blanc de Blancs Champis er altså en som er laget utelukkende på Chardonnay druer. Vanligvis er det en blend med Pinot. Det gir Champisen en helt annen karakter. Ofte omtalt som en "rasehest".

Som en innskutt bisetning finnes det også Champiser som kun er laget av Pinot druer, men de er sjeldnere og en eksotisk opplevelse. Du finner som regel en i bestillingsutvalget.

Bestefar ble testet mot standarden i kantina, nemlig Teeettttååånsjeeerrrrr 2005. En riktig goding. De har også en Bollinger Rosè, som jeg ikke stridigger, så den ble ikke testet.
2013-01-19160349.jpg


Begge boblet og koste seg. Besterfar hadde ikke så mye BÆNG som Tattisen. Men den var usedvanlig mye mer raffinert. Usedvanlig mye mer faktisk.

Det påfølgende knytteneveslagt mot brystkassa og rapen var den samme etter begge.

Til dette passet det godt med litt mer mat av den typen som smaker mer vanlig.

2013-01-19160448.jpg


Jeg liker denne kantina. Man må bare finne sin egen krok, og da er området rundt Champagnebaren absolutt å foretrekke. Av flere årsaker.

Vel, dett var dett. Det var rapporten. Nå er jeg hjemme og neste tur er ikke før Schkandalnavia DO'en den 1/2.

Mvh
Skumpheimsbråten
 
Ingen sjokolademuffins?

Var dårlig med jokolademuffins der. Heldigvis hadde elgen fyllt opp soveposen sin med Moose Munch før han gikk av flyet, så man hadde dem å gnage på.

Han har fremdeles en igjen som han sparer til en spesiell anledning. Som f.eks når han etterhvert våkner fra jet lag'et.
 

Attachments

  • 2013-01-20 16.45.24.jpg
    2013-01-20 16.45.24.jpg
    78.5 KB · Views: 491
Fin og engasjerende rapport. Må jo si at jeg undres litt over at du bare bruker omkring 4 dager på Bora Bora når du først har reist så langt, men du må vel ha ferie igjen til andre små avbrekk også.
Fint kan vi i iallfall se at har du hatt det.
 
Fin og engasjerende rapport. Må jo si at jeg undres litt over at du bare bruker omkring 4 dager på Bora Bora når du først har reist så langt, men du må vel ha ferie igjen til andre små avbrekk også.
Fint kan vi i iallfall se at har du hatt det.

He he he, nei det kan du si. Men nå var jeg omtrent halvveis allerede på jobb (Las Vegas), og det var det jeg hadde tid til denne gangen. Det var fint så lenge det varte.

Takk for hyggelig tilbakemelding.
 
Herlig rapport!

Par kommentarer:

Biz: det finnes mange selskaper som ikke serverer XO i F

Fnitulf: Du fant ikke Flagship check in hoeres det ut som. Flaggship checkin er i ett eget rom som ligger bak hele suppa. Du maa gaa inn fra curbside eller rundt hele sulamitten og bli eskortert inn. Etter innsjekk, blir du eskortert til en privat heis og til egen koe i security.

Enig i beskrivelsen du gir AA her. De proever ihvertfall og det nye hardproduktet de ruller ut naa slaar det meste.
 
Herlig rapport!

Fnitulf: Du fant ikke Flagship check in hoeres det ut som. Flaggship checkin er i ett eget rom som ligger bak hele suppa. Du maa gaa inn fra curbside eller rundt hele sulamitten og bli eskortert inn. Etter innsjekk, blir du eskortert til en privat heis og til egen koe i security.

Takk skarru ha. Og, ikke minst - Ahaaa, det forklarer saken. Jeg syntes nemlig det var ganske stusselig til å være så omtalt. Sikkert like bra jeg ikke fant det. Jeg hadde sikkert bare begynt å sikle og knurre når Liv Tyler kom.

Mulig det! Skamme seg skulle de uansett!!:old:rolleyes:

Næh... Når du er på tredje værset av DJ Broiler's "Ayia Napa" og har fått bra med GT er det same-same. ;)
 
Back
Top