Til flyvert(inner) og andre!

Polaris

Free Luigi
Hvilken type ovn brukes i fly (mer spesifikt er det eller er det IKKE "induksjonsovner")?

Og godkjennes "styrestag" / "glugge" og "el-start" som "flydeler"?

Dette er avgjørende dommeravgjørelser i en høyt seriøs runde Gruble! :old
 
På SAS langrute fly (A330 og A340) er det steam ovner som er innstalert. På alle versjoner av kortrutemaskinene er det varmluft.
Det er ikke micro som benyttes, men om man kjører ovnene på for høy tempereatur blir det litt microkonsistens på det.
Dette er noe vi som er stewarder er veldig ops på, og forsøker så langt det lar seg gjøre å varme forsiktig slik at maten beholder farge, konsitens, og ikke minst smak. Dette avhenger igjen av hva slags mat dette er, ikke spesielt smart å varme kjøtt og fisk i samme ovn f.eks.
Steam ovnene er ikke nødvendigvis bedre, de aller fleste benytter vanlig varmluft også på steamovner.
 
Back
Top