Replying to Topic 'SASBratthens - servicekonsept'
Men mat på economy på utenriks kunne jo vurderes. Kanskje ikke akkurat OSL-CPH og lignende, men litt lengre ruter. En kollega av meg reiste med KLM til Cairo. Det var full servering med varm middag og drikke (alkohol), og det ble vist filmer. Ifølge min kollega var det visstnok en splitter ny 777 som fløy strekningen. Ikke vet jeg hva slags maskin KLM bruker på den ruten. Men ihvertfall; på vei hjem fløy min kollega med SK fra CAI til Køben. Der måtte alt betales for, alt fra den tørre sandwichen til kaffien. Nå ser jo Ola Dunk seg blind på pris og skal alltid ha det billigste. Men jeg tror ikke jeg er den eneste som faktisk kunne tenke seg å betale noe ekstra for den oppvartningen. Jeg håper at flyselskapene etterhvert kanskje innser at de kan konkurrer på litt andre ting en bare pris. Utviklingen vi nå ser innen luftfart er jo at det nærmer seg kvegtransport, billigst mulig fra A til B. Et sted på veien forsvant ihvertfall kosen..........