Hei folkens!
Da skal jeg prøve meg på min første trip report, så setter pris ris og ros
Nuvel!
Ikke mange ukene siden jeg og fruen bestemte oss for en liten tur til New York ved min neste langfri. Bookingen ble derfor seenes slik ut.
Avreise:
24.Februar 2013
SK907
OSL - EWR
Busniess Class
Dagen startet "tidlig" med bil fra Oslo opp til Gardermoen. Frisk dag med ett par minus, og finvær.
Vi parkerte bilen på jobben ca 08.30, og stilte oss opp for å vente på flybussen opp til Terminalen.
Da vi kom til Terminalen henvendte vi oss til business skranken for å sjekke inn kolli. Alt gikk smertefritt, og vi fikk utdelt boarding kort med anvisning til sete 2C, og D, men som senere ble endret til sete 5E, og F
Det gjorde meg ingenting med vindus plass!
Vi føyk igjennom fast track og tenkte vi kunne nyte godene med business lounge.
Selv spiste jeg ikke noe særlig, ble en kald farris, og litt frukt. Det kom godt med.
Mens vi satt og ventet ble flighten delayed pga av hjulskift på main wheel. To stykk faktisk. De hadde blitt skadet under landing. Men vi fikk beskjed i PAen om at de skulle gi beskjed når det nærmet seg klart for boarding. Dessverre sviktet kommunikasjonen og de ga oss en tid, som ikke lenger var "gyldig". En haug med business pax inkl. oss ble stående ved gaten og vente. For min del gjorde det ikke noe. Det kunne høres ut som andre passasjerer hadde det verre. Makan til syting og klaging over 15 minutters venting ved gaten. Jaja. Red capen beklagde seg og sa de snart var klare.
Til slutt var det klart for boarding, og vi kunne gå ombord i LN-RKH. En A330-300 som skulle frakte oss over. Dessverre tok jeg ingen bilde av denne...
Vi ble møtt av ett hyggelig crew i døra som tok jakkene våre, og henviste oss til plassene, hvor vi fikk servert en kald, og forfriskende juice
Vi hadde perfekt utsikt over motor, og vinge. Under vingen ser vi teknisk som jobber febrilsk med å bytte hjulet. Normalt sett er ikke ett hjulskift noen vanskelig jobb, og kan gjøres på ett par minutter, men noe galt var det helt klart her. Jeg lente meg tilbake, og lot systemet jeg normalt sett er en del av, være noe jeg bare kunne nyte godene av
Det tok ikke mange minuttene før crewet delte ut menyen for overfarten.
Nydelig flyvær!
Etter noen minutter serverte de kald drikke. For min del var det en kald cola som fristet mest.
Så kom forretten. Det var tunfisk salat som smakte ok, med litt sitron over..Har aldri vært noe fan av forrett, men men. Jeg må innrømme. Jeg syns det stilig å fly business. Mange er vel kanskje vandt til det. Selv har jeg lite erfaring med det, men storkoste meg der jeg satt og fikk alt servert rett i fanget. Fruen ble nesten bekymret for at jeg skulle la det bli en uvane, og dra det med meg hjem
Hehe.
Hovedretten slo skikkelig ann! Det var kylling med cous cous og mangopurre! Meget bra!
Desserten var en slager. Oreo cake, med frukt og is! Gikk ned på høykant...
Da maten ble ryddet bort sluknet jeg, og sov i drøye to timer. Siste timene ble derfor brukt til litt film. Taken 2 stod på programmet. Nøyt denne med litt snacks fra bufeeten i galley
Vi ankommer EWR kun noen minutter etter rutetid. Så her har vi hatt god medvind.
Jeg tror jeg stopper del 1 der! Hehe, ble mye skriving gitt
Del 2 kommer straks!
Da skal jeg prøve meg på min første trip report, så setter pris ris og ros

Nuvel!
Ikke mange ukene siden jeg og fruen bestemte oss for en liten tur til New York ved min neste langfri. Bookingen ble derfor seenes slik ut.
Avreise:
24.Februar 2013
SK907
OSL - EWR
Busniess Class
Dagen startet "tidlig" med bil fra Oslo opp til Gardermoen. Frisk dag med ett par minus, og finvær.

Vi parkerte bilen på jobben ca 08.30, og stilte oss opp for å vente på flybussen opp til Terminalen.

Da vi kom til Terminalen henvendte vi oss til business skranken for å sjekke inn kolli. Alt gikk smertefritt, og vi fikk utdelt boarding kort med anvisning til sete 2C, og D, men som senere ble endret til sete 5E, og F


Vi føyk igjennom fast track og tenkte vi kunne nyte godene med business lounge.
Selv spiste jeg ikke noe særlig, ble en kald farris, og litt frukt. Det kom godt med.

Mens vi satt og ventet ble flighten delayed pga av hjulskift på main wheel. To stykk faktisk. De hadde blitt skadet under landing. Men vi fikk beskjed i PAen om at de skulle gi beskjed når det nærmet seg klart for boarding. Dessverre sviktet kommunikasjonen og de ga oss en tid, som ikke lenger var "gyldig". En haug med business pax inkl. oss ble stående ved gaten og vente. For min del gjorde det ikke noe. Det kunne høres ut som andre passasjerer hadde det verre. Makan til syting og klaging over 15 minutters venting ved gaten. Jaja. Red capen beklagde seg og sa de snart var klare.
Til slutt var det klart for boarding, og vi kunne gå ombord i LN-RKH. En A330-300 som skulle frakte oss over. Dessverre tok jeg ingen bilde av denne...
Vi ble møtt av ett hyggelig crew i døra som tok jakkene våre, og henviste oss til plassene, hvor vi fikk servert en kald, og forfriskende juice

Vi hadde perfekt utsikt over motor, og vinge. Under vingen ser vi teknisk som jobber febrilsk med å bytte hjulet. Normalt sett er ikke ett hjulskift noen vanskelig jobb, og kan gjøres på ett par minutter, men noe galt var det helt klart her. Jeg lente meg tilbake, og lot systemet jeg normalt sett er en del av, være noe jeg bare kunne nyte godene av


Det tok ikke mange minuttene før crewet delte ut menyen for overfarten.

Nydelig flyvær!

Etter noen minutter serverte de kald drikke. For min del var det en kald cola som fristet mest.

Så kom forretten. Det var tunfisk salat som smakte ok, med litt sitron over..Har aldri vært noe fan av forrett, men men. Jeg må innrømme. Jeg syns det stilig å fly business. Mange er vel kanskje vandt til det. Selv har jeg lite erfaring med det, men storkoste meg der jeg satt og fikk alt servert rett i fanget. Fruen ble nesten bekymret for at jeg skulle la det bli en uvane, og dra det med meg hjem


Hovedretten slo skikkelig ann! Det var kylling med cous cous og mangopurre! Meget bra!

Desserten var en slager. Oreo cake, med frukt og is! Gikk ned på høykant...

Da maten ble ryddet bort sluknet jeg, og sov i drøye to timer. Siste timene ble derfor brukt til litt film. Taken 2 stod på programmet. Nøyt denne med litt snacks fra bufeeten i galley

Vi ankommer EWR kun noen minutter etter rutetid. Så her har vi hatt god medvind.

Jeg tror jeg stopper del 1 der! Hehe, ble mye skriving gitt
