Nye menyer på interkontinentale flygninger
Denne måneden introduserer SAS nye menyer på sine interkontinentale flygninger. Det innebærer mer organisk mat, bl.a. har brød, smør, melk og sjokolade blitt organisk i alle klasser. I Business Class har menyen blitt utvidet med et tradisjonelt skandinavisk måltid i tillegg til nye lokale oster og en ny jordbærkake. Ellers har forretter og hovedretter blitt utvidet i Economy Class og det blir også gjort forandringer i den andre serveringsrunden.
SAS har også byttet ut menykortene med kort som har nytt format og design, trykket på miljøvennlig og mindre papir - og på færre språk.
Denne måneden introduserer SAS nye menyer på sine interkontinentale flygninger. Det innebærer mer organisk mat, bl.a. har brød, smør, melk og sjokolade blitt organisk i alle klasser. I Business Class har menyen blitt utvidet med et tradisjonelt skandinavisk måltid i tillegg til nye lokale oster og en ny jordbærkake. Ellers har forretter og hovedretter blitt utvidet i Economy Class og det blir også gjort forandringer i den andre serveringsrunden.
SAS har også byttet ut menykortene med kort som har nytt format og design, trykket på miljøvennlig og mindre papir - og på færre språk.