• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Mitt nye favoritthotel i Norge

  • Thread starter Thread starter EB
  • Start date Start date

EB

ScanFlyer Inventory
Medlem
Akkurat kommet hjem etter et opphold på Hotel Brosundet i Ålesund. Tror det må være et av de flotteste hotellene i Norge og med en restaurant som virkelig leverte. Kolkjeften (uttales kålkjæft) på restaurant Maki i går kveld er kanskje noe av det bedre jeg har spist. Hotellet og restauranten er medlem av "De historiske hotel og spisesteder"...:up:
 
Hyggelig å høre at Maki i Ålesund også er bra. Det nest beste fiskemåltidet jeg har spist var på Maki i Fosnavåg, der "kjeden" har sin opprinnelse. Og det var faktisk noe så spesielt som skatevinger.
 
Tror faktisk det blir en tur til Ålesund i sommer...har alltid likt meg i Ålesund - siden jeg besøkte byen for første gang høsten 1995.
 
Akkurat kommet hjem etter et opphold på Hotel Brosundet i Ålesund. Tror det må være et av de flotteste hotellene i Norge og med en restaurant som virkelig leverte. Kolkjeften (uttales kålkjæft) på restaurant Maki i går kveld er kanskje noe av det bedre jeg har spist. Hotellet og restauranten er medlem av "De historiske hotel og spisesteder"...:up:

Hva i granskaugen er en Kolkjeft??

BF:cool2
 
Har selv bodd på hotellet der, og ja, det er et flott ett!
Men når ikke helt opp i toppen i min ranking, men en god 2/3 plass ;)
 
Hva er det som gjør dette til "favoritthotellet" til EB? Er det maten/rommet/baren? EB virker som en bereist kar i Norge, flott om du kan begrunne dine konklusjoner. Husk at en god restaurant gjør ikke ett hotell bra.
 
Det var alt fra mottakelsen vi fikk ved innsjekk, lobbyeområdet med dempet belysning og peis. Utvalget av vin på glass i baren, personalet i baren og restauranten. Rommet var annerledes enn alt annet jeg har bodd på - med stor bjelker gjennom rommet, et tregulv som nesten var industrielt, bad og dusjvegger i frostet grønnt glass - alt av såpe, shampo og balsam fra BVLGARI. Utsikten - nesten følelsen av å bo i vannet...komforten i sengen - med sengetøy og dyner av den beste kvalitet... Nei det var absolutt ikke bare restauranten - selv om den var med på å sette en flott ramme på oppholdet. Frokosten dagen etter var også bra - med en kokk som gikk rundt og sørget for at vi hadde alt hva vi trengte...og enda litt til.

Rett over påske skal jeg bo på Radisson Blu Trysil - gleder meg til det også...
 
Ble fortalt av noen "lokale" at det var Snøhetta som stod bak oppussingen av dette hotellet...
 
Back
Top