Veldig artig med en slik live rapport. jeg har vært innom hele helgen for å følge med.
Du bare MÅ gi oss dette i juni også.
Jeg synes BA ser litt slitent ut materiellmessig, men det er noe eget med britisk avslappet service. Lufthansa er nok kanskje sharpere og cleanere, men ikke like "hyggelig".
Takk for fyldig rapport! Den biff-gryte-saken er litt typisk BA synes jeg, ikke så stilig utseendemessig, men godt. Har fått tilsvarende flere ganger, noen ganger laget på mørkt øl.
Utrolig at man kan skape så mange positive inntrykk og opplevelser i løpet av kun 1 time og 25 minutter! Er den beste Club Europe opplevelsen jeg har hatt foreløpig. All honnør til purseren som var MEGET dyktig. Stor stjerne i boka til han.
Takker for rapporten . Tydeligvis spiser ikke de som spiser sjømat kjeks, siden du fikk gulrøtter og selleri istedenfor.
Ser også gjerne en rapport fra den neste turen. Liverapporter er alltid gøy Begynner forresten også å klø litt i BA-kortet mitt, nå.. Snaaaaart September
Jeg regner med at jeg sikkert kunne fått en pakke kjeks hvis jeg hadde spurt
Som jeg skrev tidligere i rapporten var det mulig å kjøpe oppgradering fra ET til CE på TRN til LGW for ca 700 kr pr pers (80 EURO) ved innsjekk. Ser det tilbys å kjøpe seg opp i MMB (Manage My Booking) på ba.com, men her koster det i underkant av 1300 kr en vei (OSL-LHR). Noen som vet om man praktiserer/annonserer betalt oppgradering hos BA ved innsjekk på OSL?
Takk for herlig rapport. Flyturer er som regel alltid ganske hyggelige - men noen ganger møter man på en flyvertinne eller en flyvert som tar opplevelsen litt lenger enn det man forventer! Flott at du sendte en tilbakemelding til BA om det. Ser frem til neste rapport.
Skal sies at den siste kvartflasken bare ble halvveis konsumert før man måtte rydde sammen. Men da var jeg så fornøyd uansett så 1,5 kvartflaske er vel mer korrekt konsum
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.