Lyon tips?

Someone

Moderator
Medlem
Bortsett fra mat og drikke, hva ellers har Lyon å tilby? :FRA

Og er det noen her som har vært der som kan anbefale et hotell?


Sitter og teller på knappene om en Swiss Business tur dit og regner med at jeg før eller siden gir etter for mitt selvpålagte press:rolleyes:
 
Verdens gourmethovedstad. Man kommer ikke unna ett besoek hos Paul Bocuse http://www.bocuse.fr/

Husker foerste gang jeg floey til Lyon med en SAS F-28!!

Bodde paa hotel Mercure Centre Republic. Helt ok, men naa finnes det jo et SAS hotell med meget hyggelige priser saa jeg hadde nok satset paa det
 
Last edited:
Bodde paa hotel Mercure Centre Republic. Helt ok, men naa finnes det jo et SAS hotell med meget hyggelige priser saa jeg hadde nok satset paa det

Jeg bodde på SAS-hotellet i da jeg var i Lyon i juni i fjor. Dette er Europas høyeste hotell og man ser tydelig hotellet på bildet i starten av rapporten min (http://forum.scanair.no/showthread.php?t=32644). Jeg synes imidlertid det var et kaldt, umoderne og lite trivelig hotell. Har ikke bestemt meg for hvilket hotell vi skal bo på når vi er der i slutten av mai, så får snart begynne litt research.

Ser ut som han har tatt tipset ditt. I følge signaturen blir det Lyon ;)

Ah, så det først nå! Lyon kan man uansett ikke booke for ofte - og med Swiss i Business Class fra Oslo, Zürich og Lyon har man satt standarden :)
 
Jeg bodde på SAS-hotellet i da jeg var i Lyon i juni i fjor. Dette er Europas høyeste hotell og man ser tydelig hotellet på bildet i starten av rapporten min (http://forum.scanair.no/showthread.php?t=32644). Jeg synes imidlertid det var et kaldt, umoderne og lite trivelig hotell. Har ikke bestemt meg for hvilket hotell vi skal bo på når vi er der i slutten av mai, så får snart begynne litt research.

Har ikke bodd der selv, men det er det billigste 4 stjerners hotellet i byen i sommer.
 
Bare huske at skal du spise hos Bocuse, må du regne med å bestille bord minst et par måneder i forveien. Prisene er lavere enn hos Bagatelle for å si det sånn og er helt sikkert pengene og opplevelsen verdt!!

BF:cool2
 
Bare huske at skal du spise hos Bocuse, må du regne med å bestille bord minst et par måneder i forveien. Prisene er lavere enn hos Bagatelle for å si det sånn og er helt sikkert pengene og opplevelsen verdt!!

BF:cool2


De var ikke overaskende full for middag på lørdagen og lunch på søndag på L'Auberge du Pont de Collonges. Men det var ledig for lunch på lørdagen så det får jeg ta det istedet denne gangen. ;) Man finner nok en og annet sted å spise istedet i Lyon hvor man man kan et godt måltid^_^

Noen som har erfaring med de noen av de 5 brasseriene som også Paul driver?
 
Har du tenkt å bare sitte i ZRH og titte på LX1210 den 27/07, Someone? ;)

Edit: Ser du har fikset det nå :)
 
Last edited:
Back
Top