• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

God tirsdag fra Røros

  • Thread starter Thread starter EB
  • Start date Start date
Re: God tirsdag fra Røros

Vi "bundler" ikke rene råvarer - dette har blitt servert av kokk etter ønske fra gjest. Ja vi måler vekt på matsvinn - og det er merkabrt hvor lite som nå kastes. Håper vi tar med oss noe av dette videre.

Matsvinnet har endret seg siden før corona? Siden du bruker ordene «som NÅ kastes»? Er folk flinkere til å spise opp maten sin?
 
Re: God tirsdag fra Røros

Spiste buffet hos DFDS i fjor. spiste det meste, men måtte kaste inn håndkleet på den siste softisen.
Ha en god en :)

HVA :wow: Det er Desserten som er det beste, så du begynte nok i feil ende ;) Ikke bra...
Jeg og Elefanten mener at desserten ar det viktigste :) :)
 
Re: God tirsdag fra Røros

Matsvinnet har endret seg siden før corona? Siden du bruker ordene «som NÅ kastes»? Er folk flinkere til å spise opp maten sin?


Min erfaring etter 2 forskjellige hoteller denne sommeren et at man f:eks får lagt opp varmmat på asjetten. Og kokkene øser ikke på slik som vi selv ville gjort. Pålegg osv er i små porsjoner osv. Så man laster ikke opp som før.
 
Back
Top