• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Fancy catering..eller bare ‘fancy’ ord?

oy-viv

ScanFlyer Silver
Fancy catering..eller bare ‘fancy’ ord?

Jeg er ved at rydde op i mine ting, da jeg snart skal flytte...

I bunken af gamle rejsepapirer fandt jeg en seddel fra en SAS “cube”:

Smoked ASC salmon from Norway with an Öland wheat salad,
kale and a Norröna soused herring dressing and prästost cheese
cream and nigella seed cooked onions.
Served with kale emulsion and sea buckthorn, millet and breadcrumbs
from Varbokvarn.

Det lyder vældig fisefornemt, men det har nok bare lignet en
laksesalat.........:lol:
Gamle menyer kan være en kilde til moro!
Og forresten: laksen hed Arne!
 
Re: Fancy catering..eller bare ‘fancy’ ord?

Jeg er ved at rydde op i mine ting, da jeg snart skal flytte...

I bunken af gamle rejsepapirer fandt jeg en seddel fra en SAS “cube”:

Smoked ASC salmon from Norway with an Öland wheat salad,
kale and a Norröna soused herring dressing and prästost cheese
cream and nigella seed cooked onions.
Served with kale emulsion and sea buckthorn, millet and breadcrumbs
from Varbokvarn.

Det lyder vældig fisefornemt, men det har nok bare lignet en
laksesalat.........:lol:
Gamle menyer kan være en kilde til moro!
Og forresten: laksen hed Arne!

Ha ha. Helt enig.
 
Re: Fancy catering..eller bare ‘fancy’ ord?

Har sagt det før, og sier det igjen: gi meg baguette med ost og skinke.

Fortrinnsvis ost som ikke stammer fra polske torturerte kyr, og ikke skinke fra gris med svulst på størrelse med en fotball på ryggen fra Rogaland. Men en ganske enkel, ikke-industrialisert ost og skinke-baguette. Bryr meg ikke hvor den er fra, så lenge den er fra en fair bondegård.
 
Re: Fancy catering..eller bare ‘fancy’ ord?

Synes faktisk kuben har vært ganske bra de siste 3-4 gangene jeg har fløyet på europaruter, fint og flott konsept faktisk. Pretensiøst kanskje, men godt!
 
Back
Top