Fancy catering..eller bare ‘fancy’ ord?
Jeg er ved at rydde op i mine ting, da jeg snart skal flytte...
I bunken af gamle rejsepapirer fandt jeg en seddel fra en SAS “cube”:
Smoked ASC salmon from Norway with an Öland wheat salad,
kale and a Norröna soused herring dressing and prästost cheese
cream and nigella seed cooked onions.
Served with kale emulsion and sea buckthorn, millet and breadcrumbs
from Varbokvarn.
Det lyder vældig fisefornemt, men det har nok bare lignet en
laksesalat.........
Gamle menyer kan være en kilde til moro!
Og forresten: laksen hed Arne!
Jeg er ved at rydde op i mine ting, da jeg snart skal flytte...
I bunken af gamle rejsepapirer fandt jeg en seddel fra en SAS “cube”:
Smoked ASC salmon from Norway with an Öland wheat salad,
kale and a Norröna soused herring dressing and prästost cheese
cream and nigella seed cooked onions.
Served with kale emulsion and sea buckthorn, millet and breadcrumbs
from Varbokvarn.
Det lyder vældig fisefornemt, men det har nok bare lignet en
laksesalat.........
Gamle menyer kan være en kilde til moro!
Og forresten: laksen hed Arne!