Dag Viking
ScanFlyer Mile High Club
Turen ble booket i fjor høst, og så gjorde vi egentlig ikke noe mer med det før siste uka før avreise. Ingen hotell, ingen ESTA, ingen leiebil, ingen plan overhodet. Like greit egentlig, så ble ikke planene så detaljerte, og forventningene lavere.
Med ankomst New York og avreise fra DC så lå det i kortene at det kom til å bli litt rundreise. Traving på Manhattan hvis det skulle bli 35 grader er heller ikke så populært med unger, så det var i bakhodet at det skulle unngås.
Returen, som var med TK, kom jevnlig opp som en liten hodepine. Schedule-endringer tikket inn rett som det var, både til det verre og bedre. Dette innebar også at 9åringen ble plassert alene.
Det ble gjort forsøk på å endre dette, både på mail til SAS og TK, og på telefon til SAS. Ingen så ut til å kunne gjøre noe med det, og TK var svært lite behjelpelige og pekte bare til SAS.
Avreisen var på en onsdag, og startet med et hopp til Wien med en Austrian Embraer.
De første to radene hadde 8 seter, og med blokkert nabosete var det kun oss 4 i biz.
Servicen var helt ok, men maten var ikke god. Pastaputene bar preg av å ha blitt varmet for hardt, og var tørre på utsiden. Spurte om de hadde champagne, og fikk til svar at det hadde de. Ble litt skuffet når det var musserende i stedet, bør kanskje forvente at flyvertinner i biz vet forskjellen på musserende og champagne? Uansett kult at den kommer i bøtte ^_^
Med ankomst New York og avreise fra DC så lå det i kortene at det kom til å bli litt rundreise. Traving på Manhattan hvis det skulle bli 35 grader er heller ikke så populært med unger, så det var i bakhodet at det skulle unngås.
Returen, som var med TK, kom jevnlig opp som en liten hodepine. Schedule-endringer tikket inn rett som det var, både til det verre og bedre. Dette innebar også at 9åringen ble plassert alene.
Det ble gjort forsøk på å endre dette, både på mail til SAS og TK, og på telefon til SAS. Ingen så ut til å kunne gjøre noe med det, og TK var svært lite behjelpelige og pekte bare til SAS.
Avreisen var på en onsdag, og startet med et hopp til Wien med en Austrian Embraer.
De første to radene hadde 8 seter, og med blokkert nabosete var det kun oss 4 i biz.
Servicen var helt ok, men maten var ikke god. Pastaputene bar preg av å ha blitt varmet for hardt, og var tørre på utsiden. Spurte om de hadde champagne, og fikk til svar at det hadde de. Ble litt skuffet når det var musserende i stedet, bør kanskje forvente at flyvertinner i biz vet forskjellen på musserende og champagne? Uansett kult at den kommer i bøtte ^_^