Dag Viking
ScanFlyer Mile High Club
Anden var noe tørr.
Vegetar pasta, som jeg ikke valgte. Den var visst ikke spesielt god
En ganske sterk kylling og ris. God på smak. Valgte samme vin som vestover, Pinot Noir.
Droppet osten denne gangen, frukt og is fikk holde. Sauternes, kaffe og konjakk i glasset.
Så var vi oppe på marsjhøyde. Forholdsvis langt sør også her.
Deretter ble det noen glass til med pinot til et par episoder film, før man fikk prøve å sove litt. Det er sikkert harry, men du verden så godt det er å dra frem pysjen når man skal legge seg. Å sove i dongeri og genser frister lite. Jeg sliter med å sove i 1.kl, så da kan man jo tenke seg at det ikke ble en god natt. Tipper jeg sov 2 timer.
En god time før landing var det klart for frokost. Den som hadde gledet seg til en god frokost, ble ikke skuffet. Egg og pålegg, youghurt med musli og varme rundstykker. Selvsagt også kaffe og jus.
Landing omtrent på rute, til et vinterlig Norge. Etter passkontroll ble det et besøk i duty-freen, og når man kom til bagasjebådet kom papp-eska som det første kolliet. Resten tok det dessverre 20 minutter før dukket opp. OSL og Priority er totalt mismatch, men det er vi kjent med.
Etter en tur med flytoget var planen å ta taxi fra National og hjem. Det var lettere sagt enn gjort. Først kom en touran, men der gikk ikke bagasjen inni. Så kom en E-klasse, men heller ikke der var det plass. Det endte med minibuss!
Oppsummeringen fra utreisen gjelder også på hjemreisen. Dårlig lounge, men bra i luften. God mat og god service.
Reisefølget, som ikke er flyinteressert, syntes det var utrolig godt å fly med direktefly. Faktisk mye bedre enn å fly via FRA eller ZRH, selv om det betyr business i stedet for første klasse. Jeg er faktisk enig. Første er moro for opplevelsen sin del, men er det destinasjon som er viktig, eller man reiser ofte, så er direktefly gull verdt. Kommer det flere destinasjoner fra OSL med et fullservice-selskap, så blir det soleklare reisemål.
Og til slutt, til manges store ergrelse, SAS leverer et bra produkt.

Vegetar pasta, som jeg ikke valgte. Den var visst ikke spesielt god

En ganske sterk kylling og ris. God på smak. Valgte samme vin som vestover, Pinot Noir.

Droppet osten denne gangen, frukt og is fikk holde. Sauternes, kaffe og konjakk i glasset.

Så var vi oppe på marsjhøyde. Forholdsvis langt sør også her.

Deretter ble det noen glass til med pinot til et par episoder film, før man fikk prøve å sove litt. Det er sikkert harry, men du verden så godt det er å dra frem pysjen når man skal legge seg. Å sove i dongeri og genser frister lite. Jeg sliter med å sove i 1.kl, så da kan man jo tenke seg at det ikke ble en god natt. Tipper jeg sov 2 timer.
En god time før landing var det klart for frokost. Den som hadde gledet seg til en god frokost, ble ikke skuffet. Egg og pålegg, youghurt med musli og varme rundstykker. Selvsagt også kaffe og jus.

Landing omtrent på rute, til et vinterlig Norge. Etter passkontroll ble det et besøk i duty-freen, og når man kom til bagasjebådet kom papp-eska som det første kolliet. Resten tok det dessverre 20 minutter før dukket opp. OSL og Priority er totalt mismatch, men det er vi kjent med.
Etter en tur med flytoget var planen å ta taxi fra National og hjem. Det var lettere sagt enn gjort. Først kom en touran, men der gikk ikke bagasjen inni. Så kom en E-klasse, men heller ikke der var det plass. Det endte med minibuss!
Oppsummeringen fra utreisen gjelder også på hjemreisen. Dårlig lounge, men bra i luften. God mat og god service.
Reisefølget, som ikke er flyinteressert, syntes det var utrolig godt å fly med direktefly. Faktisk mye bedre enn å fly via FRA eller ZRH, selv om det betyr business i stedet for første klasse. Jeg er faktisk enig. Første er moro for opplevelsen sin del, men er det destinasjon som er viktig, eller man reiser ofte, så er direktefly gull verdt. Kommer det flere destinasjoner fra OSL med et fullservice-selskap, så blir det soleklare reisemål.
Og til slutt, til manges store ergrelse, SAS leverer et bra produkt.