• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Britishi Airways tar betaling for forhåndsbestilte seter

Status
Not open for further replies.

Rob Mulder

ScanFlyer Blue
Medlem
Britishi Airways tar betaling for forhåndsbestilte seter

Hei

Ja, nå begynner de "vanlige" flyselskap med å ta betalt for setevalg:

BA finding more ways to boost bottom line
Monday September 28, 2009 British Airways is introducing a charge for pre-selection of seats on Oct. 7, claiming that the new "service will give customers more control over their seating options."

The fee is applicable only to those passengers wishing to secure their seats more than 24 hr. prior to departure. Within those 24 hr., selection will remain free. The new charge will come to £10 ($16.23) per person per sector in economy on BA's domestic and European network, £20 on long-haul economy or short business-class flights and £60 on long-haul business class. Exit row seats in long-haul economy cost £50 per segment and can be booked 4-10 days before takeoff.

BA also reportedly has found a way to save £2.7 million per year by cutting meal subsidies for staff. Manager-UK Customer Partnerships Division Raghbir Pattar told BA News that the airline "historically" has spent more than £6.5 million per year on feeding employees. "This is no longer financially feasible," he said. "Cost savings will be delivered through simplifying the food range, reducing opening times where facilities are underutilized and implementing modest and proportionate price increases" beginning next week, he said, according to press reports.
By Cathy Buyck

Kilde: http://ct.email.atwonline.com/rd/cts?d=33-74056-798-241-56009-4072036-0-0-0-1-2-166
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top