På flymatkjøkkenet bruker kokkene samme type laks som på Bagatelle.
Salma-laks får man også kjøpt hos f.eks. Meny i Oslo. Den er utmerket, spesielt til sashimi !![]()
Kravet om billigst mulig billetter er forklaringen på hvorfor vanlige reisende må betale for serveringen. Lene Håkonsen, som er ansvarlig for mattilbudet, har likevel følgende trøst:
–Ciabattaen vi har er rågod. Den er spesiallaget for oss!
Prøvde denne til BOO sist jeg var der, men da var den nærmere kjeks enn Ciabatta...men den var god på smak.
I oppvasken kan vi studere matrestene. Hær lærer kjøkkengjengen hva som ikke faller i smak hos flypassasjerene.
Nærmere 1000 av LSG Sky Chef`s 1500 ansatte i Skandinavia kan miste jobben som følge av at SAS trolig velger å inngå en ny cateringavtale med Gate Gourmet. Det opplyser en pressetalskvinne i Lufthansakonsernet til den danske avisen Børsen.
Avslutningen av cateringsamarbeidet med Lufthansaeide LSG Sky Chefs kom derfor som en stor overraskelse for de fleste da den tyske flygiganten er storfavoritt til å overta SAS.
Og dette vil nok også mange være enig i:
Avslutningen av cateringsamarbeidet med Lufthansaeide LSG Sky Chefs kom derfor som en stor overraskelse for de fleste da den tyske flygiganten er storfavoritt til å overta SAS.
Om noen år, er det vel en viss sjanse for - at situasjonen er stikk motsatt;
dersom GateGourmet mister avtalen til fordel for LSG.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.