Maten hos Icelandair er i en helt annen klasse enn hva SAS har, og kantinen på Reykjavika knuser SAS - den er vel en målestokk for hvordan en Kantine bør være. Som du sier Lufthansa serverer varm frokost selv paa Economy.
Det er fristende at spørge: hvornår har cateringen på SAS business egentlig
været i top??
Nu flyver jeg ikke så meget - og kun privat. I årene umiddelbart før pandemien
havde jeg fire ( eller var det fem?) ture på business ( fra CPH til hhv. EWR, SFO
r/t og LAX-ARN, på 3 x opgradering og én på kampagnepris.
Med undtagelse af én tur har maden ikke været noget at skrive hjem om;
den har ikke været direkte dårlig, men altså.. det har bare været “ingenting
hæftet op på en masse fancy beskrivelser.” - Jeg husker især en flyvning,
hvor fiskeretten var ising - sandflyndre på norsk. Her i DK er det den billigste
fladfisk, man kan købe, og jeg tror ikke, at en dansk gourmetrestaurant med
respekt for sig selv ville sætte den på menukortet!
Nu vel, jeg har ikke fløjet business for madens skyld, men kun fordi at
jeg kæmper med store tidsforskelle og gerne vil ligge ned og sove, og det
har faktisk gjort en mærkbar forskel!
Mr. SudCaravelle er vant til at spise godt og har selvfølgelig stillet med
forventninger, som desværre ikke blev indfriet! Det er ærgerligt, og dertil
er det simpelthen for dårligt, at Wifi var i udu på begge ture!
:fly Viv