• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Norwegian - servering ombord (spørsmål og svar)

Fnate

ScanFlyer Ununoctium
Medlem
Norwegian - servering ombord (spørsmål og svar)

Vi skal til TFS med DY om noen uker. Alle seter foran er booket og jeg vet jo at det tar årevis med servering på sydenfly på vei ut.

Spørsmålet er: starter de med en tralle foran og en bak? Eller er det en på rad 1 og en på rad 15 ish?
 
Re: Norwegian serveringstrallestrategi...

Ja det får man si er noe annet enn La Premieré...
Nuvel, jeg ville uansett prøve å få sete ved en av nødutgangene, det er trangt baki hos Kjos. Når det gjelder servering har jeg inntrykk av at de starter i hver ende og møtes på midten.

Jeg bestiller alltid ved nødutgangene og tar stort sett med egen mat og drikke, men har inntrykk av at det tar sin tid før de er fremme der jeg sitter. Når det er sagt er de som regel greie med service, kommer med ekstra når man plinger på (og betaler) og er generelt like gode som hos de fleste andre i den klassen.

Men er du sulten og tørst vil jeg nok anbefale å ta med medbrakt, da har du jo også full kontroll på kvalitet og kvantitet.
 
Re: Norwegian serveringstrallestrategi...

Noe ganske annet enn La Premiere. Man må jo spare litt. Problemet er at jeg nå har 2 i husholdet som krever smusstillegg for rødsnute. Den ene får 1 Krone. Den andre vil ha vin... fort. :)

Jeg hadde glemt å booke seter og det var 2 på rad 20 eller så mye lenger bak. Tror jeg går for enda lenger bak da. Ellers er vel alt utsolgt innen de når rad 20.
 
Re: Norwegian serveringstrallestrategi...

Finnes kanskje en offisiell strategi, men opplever at det er litt bingo. Liker meg best på nødutgang, og har opplevd å både være først og sist da.

Den største katastrofen var for et par år siden på guttetur til Edinburgh, vi satt nesten bakerst og de var tom for øl innen de kom dit. Alt var kjøpt opp av en vinklubb (eller noe sånt) fra Mjøsregionen på 20+ personer. Hva de skulle i Skottland, og hvorfor de drakk øl vet jeg ikke, men alle på de siste radene hatet de intenst.
 
Re: Norwegian serveringstrallestrategi...

Nyere forskning til og fra SXF, i desember, viser at de starter i hver sin ende.
 
Re: Norwegian serveringstrallestrategi...

Nyere forskning til og fra SXF, i desember, viser at de starter i hver sin ende.

For å gjøre denne forskningen langt mer holdbar (doble observasjonene), så startet også foran og bak på min T/R PRG i høst.
 
Back
Top