PDA

View Full Version : spoersmaal til EB-guruene


SAJblue
26-09-2004, 07:48
Jeg har bare et lite spoersmaal angaaende Eurobonus. Jeg stiller spoersmaalet her fordi jeg synes at Erubonusnettsidene er fryktelig rotete, og jeg klarte ikke aa finne svar eller noen kundeservicee-mailadresse der:)

Spoersmaalet er som foelger:

Vi har kjoept flyreise OSL-CPH-BKK-SYD-Auckland-SYD-BKK-CPH-OSL med stopp i SYD, Auckland, SYD igjen og BKK. OSL-CPH-OSL flyves av Scandinavian, resten av Thai. Vi har separate billetter for SK og TG, men de er connected. Vi har saa langt bare faatt poeng for CPH-OSL, selv om vi ogsaa har flydd CPH-BKK-SYD.

Burde vi ha faatt poengene fra Thai naa, eller kommer de ikke foer alle strekningene er tilbakelagt? Det er naa 3 maaneder siden vi kom til SYD.

Vi har heller ikke muligheten naa for manuell innsendelse for etterregistrering fordi billettene ganske enkelt ikke er brukt opp.

mvh. Stefan

LN-SEK
26-09-2004, 08:00
Har du den lille flippen av boarding-kortet? Den burde holde.

Superhai
26-09-2004, 09:05
Det tar lenger tid før poeng fra andre selskaper kommer inn. Det du trenger for evt. etterregistrering er kopi av billettstammen (den som det står PASSENGER RECEIPT / NOT GOOD FOR PASSAGE på) og det originale boarding passet.

Utflyttet
26-09-2004, 14:04
Min erfaring fra siste RTW er at SQ og NH hadde poengene på min EB-konto innen 48 timer, TG var hakk i hjel med et par dager til, så UA med en uke, og BM rotet, der har jeg to segment utestående, som jeg har sendt papirarbeidet på.

Det som er trikset er å sørge for at du presenterer EB-kort ved innsjekkk, og i de aller felste tilfeller, om de har registrertt deg rett så skal du ha EB-nummeret printet et sted på boardingpasset etter innsjekk. Jeg vet dette ikke hjelper nå, men for fremtiden er det et godt triks :)

Alt over en måned tyder på at ting ikke har gått rett i systemet...

DY
26-09-2004, 16:18
Ta i allefall vare på på den lille slippen av boardingkortet du får når du går gjennom gaten. Den "reddet" meg til å få poeng på Spanair hos Eurobonus. Klarte IKKE få godskrevet poengene med kun billettstammen nei.....boardingtagene MÅTTE sendes inn til SAS. Virker utrolig tungvint, men skjønner jo hvorfor....men sikkert ikke mange reisende som tenker på å ta vare på den lille tagen...som jo er det minste papiret en får når man reiser....men som betyr så mye!

LN-SEK
26-09-2004, 16:33
Har samme erfaring. Fikk ikke godskrevet en US-reise (mye poeng) fordi jeg ikke hadde slippene. Nå tar jeg ALLTID vare på dem !:sarc

SAJblue
27-09-2004, 08:39
Jeg hadde ikke faatt Eurobonuskortet foer avreise, derfor kune jeg ikke vise det ved innsjekk... Men jeg ringte til SASkundeservice lenge foer avreise, og de skulle legge inn nummeret paa heeele reisen, da hele reisen har samme bookingnummer. Saa ser ikke ut til aa ha skjedd, saa da maa jeg vel gaa gjennom papirarbeidet... Har heldigvis bordingtaggene...

CK
27-09-2004, 08:51
det å legge inn EB-nummer på reisen fungerer vanligvis veldig bra når det er snakk om en SK-reise, men her er det mange carriers med, så da kan det lett gå litt ball. Men, husk at det kan ta noen uker før poengene kommer på kontoen - særlig når andre selskaper enn SK er med.