• Hei

    Vi i Foreningen Flyprat ønsker takke de av dere som har valgt å være medlem av foreningen gjennom det siste året, og dermed støttet driften av Flyprats forum og Airpics med 150kr.

    Vi håper å kunne ha deg videre med til neste år og at du fortsatt vil være medlem nå som nytt medlemsår begynte 1. oktober 2025

    Merk at etter årsmøtevedtaket er medlemsavgiften fra og med i år 150kr

    Betalingen kan enten gjøres via Vipps: 150kr til #18641 eller via Letsreg på linken under:

    https://www.letsreg.com/no/event/medlemskontingent_2026_01102025

    (Husk og oppgi brukernavn så betalingen kan linkes til brukeres)

    De av dere som alt har betalt i oktober er selvsagt registrert i det nye medlemsåret

    Med vennlig hilsen - Styret i Foreningen Flyprat

Scanvin # 40 på scanair.no i 2009

  • Thread starter Thread starter EB
  • Start date Start date

EB

ScanFlyer Inventory
Medlem
Scanvin # 40 på scanair.no i 2009

Det er høstferie og definitivt en årstid som innbyr til fyr på peisen, stearinlys, god mat, gode venner og ikke minst en Ripasso i glasset...

Rocca Sveva Valpolicella Superiore Ripasso 2005/2006 koster NOK 155,90 og passer godt til både storfe - men like godt til får-i-kål... Mørk rød farge - nesten litt søtlig smak av bær og krydder. Mmmm

God høst, god helg og god vin!
 
Re: Scanvin # 40 på scanair.no i 2009

Sniker meg inn på vinsiden din igjen jeg. I går fikk vi noe jeg ikke har smakt før. På vår favoritt restaurant i Sainte Maxime fikk vi iskald Sancerre Rouge - Herlig!!
Er dette å fa tak i hjemme? Le Planatines som sjappa heter få et godt besøk i kveld også,

Er det forøvrig noen gode tips for franske på ankomsten OSL for tiden?
 
Re: Scanvin # 40 på scanair.no i 2009

Drakk Sancerre Rouge på Lillehammer i februar...vet ikke helt om den kunne måle seg med den hvite.
 
Back
Top