Delta kutter crew

LN-MOW

Flyklapper
Medlem
Ingen stor begeistring aa spore blant Delta's F/A'er over dette:

USA Today:
Delta tightens vise on staff (and hungry fliers): Delta will cut the number of flight attendants aboard some flights, and will eliminate meals for flight crews in the airline's attempt to further cut costs, reports The Wall Street Journal (subscription required), citing an internal company memo. The cuts will take effect Jan. 31, and will include trimming one attendant from the current staffing levels on transoceanic Boeing 767ER flights and on 268-passenger Boeing 777 jets flown by Delta to Japan. The Journal's take: "With fewer flight attendants, Delta passengers may wait longer for already skimpy food and beverage offerings in coach-class seats."

Meals for crew on all domestic flights will be dropped April 1, meaning pilots and flight attendants will now have to fend for themselves — just like most of their customers. Posted at 7:45 a.m.


http://www.usatoday.com/travel/news/2005-01-10-delta-cuts_x.htm
 
I praxis ikke noe sjakktrekk å fjerne maten til de flygende , tror det er rimeligere å "fore de" ombord , enn å risikere at de skal "gå i land" for å spise.
(for å spise medbrakt mat vet vi jo alle at er forbudt....)
 
Blir ikke flyvende trukket i lønn for maten ombord... Det gjør jo vi som jobber på bakken.
 
Originally posted by EB
Blir ikke flyvende trukket i lønn for maten ombord... Det gjør jo vi som jobber på bakken.

Det er allikevel som regel billigere med "firmamat" (for oss som ikke har firmabil om ;) ), 100 kroner eller noe sånt er jo minimum kantinebidrag for å unngå skatt i Norge - spiser for litt mer enn det i løpet av en måned!
 
I SAS blir vi trukket for mat som serveres ombord på langrutene.
På kortrutene får vi servert en liten boks med noe rugbröd,litt smör,en kirsebärtomat,et halvt hardkokt egg og noe kjöttpålegg eller en liten frikadelle.Ja,også en liten ostebit og et beger med yoghurt.Dette får vi for å avstå fra spisepauser på bakken.Som flygende er vi pålagt å spise et "substantial meal" etter maks 6 timers tjenestegjöring.Nå får vi litt å spise to-tre ganger om dagen og bakkestopp/turnaround kan holdes på 25-30 min.
Stor innsparelse for bolaget.Korttenkt av Delta,spör dere meg,men de har kanskje lengre turnarounds derborte?
 
Back
Top