PDA

View Full Version : LH Frequent traveller hos andre i Star Alliance


bhen
23-01-2012, 18:21
Hei, fikk idag hjem medlemskort i LH Oil&Energy club, med det fulgte Frequent traveller-kort i Miles&More, alltså silvernivå i Star Alliance.

Selvfølgelig er de fleste av fordelene med kortet knyttet til at en flyger Lufthansa, vore rart annars, men hvilke er de "programoverskridende" fordeler med et Star Alliance Silverkort?

Leser det av denne siden at det kun er priority waitlisting/standby som gjelder over hele alliansen? http://www.staralliance.com/en/benefits/frequent-flyer/gold-silver-status/

F.eks, Extra bagasje på ekonomi-biljett og innsjekk på business-skranke, vil det kun gjelde med LH-billett for meg, ikke med f.eks. SAS?

på forhånd takk for svar
/björn

Chriscross
23-01-2012, 19:57
Det du får hos andre er av og til fast track i usa, og litt bedre plass på ventelister. Husk at LH fordelene får du også med os, lx, sn og lo.

tamtamm
25-01-2012, 11:58
Hei, fikk idag hjem medlemskort i LH Oil&Energy club, med det fulgte Frequent traveller-kort i Miles&More, alltså silvernivå i Star Alliance.


Hvor lang tid gikk det fra du bestillte dette til det var i postkassen?

bhen
25-01-2012, 12:04
Det tog ganska precis 1mnd fra bestilling til "velkomstpakke" + medlemskort var i boks.

Det står i søknadpskjemaet noe om godkjennelse fra travel manager i (olje)firman man jobber i, dette blev det ikke fulgt opp i mitt tilfelle, kjenner ikke til noen travel manager som gidder å gi såna godkjenninger her på jobbet ihvertfall heller så,heh.

tamtamm
25-01-2012, 12:19
Ja tenkte det samme ang. travel manager så har ikke kontaktet den personen hvem det nå er her i firmaet :)