PDA

View Full Version : Apollo starter Torp-Burgas


Boeing_fan
04-01-2011, 17:45
Charterselskapet Apollo starter flyvninger fra Sandefjord Lufthavn Torp til Burgas i Bulgaria. Ruten skal flys hver søndag sommeren 2011 fra 12. juni til 4. september.

Flygningene vil bli operert av det bulgarske flyselskapet Balkan Holidays Air, og bli flydd med A320. Avgangstidene er ikke fastsatte ennå.

Fra Sandefjord Lufthavns Facebook side:

Endelig! Nå kan du igjen reise med charter til Bulgaria fra Torp! Kos deg med kilometer lange strender, vakker natur, god mat og vin og et rikt fornøyelsesliv. Burgaskysten med områdene rundt er de mest populære. Blant dem er Nessebar og Sozopol, sjarmerende byer med flotte hoteller. Bulgaria har noe for alle og enhver...! Hver søndag fra Torp i perioden 12. juni til 4. september. Bestill i dag på apollo.no :-)

Jeg sjekket forøvrig prisnivået for "Kun Fly", og det var ikke pent :angry:

Glenn
04-01-2011, 18:47
Spenstig, hvordan er chartermarkedet til Bulgaria nå? Har det ikke dabbet av litt?
For noen år siden var det jo avganger til Bulgaria fra EVE og TOS.

Boeing_fan
04-01-2011, 21:16
Jo, det stemmer. Etter at norske medier begynte å spre løgner og falske rykter om landet for noen år tilbake, dabbet det kraftig av. Ving sluttet å fly til BOJ og reduserte på VAR, mens Apollo kuttet VAR som destinasjon.

Jeg har imedlertid inntrykk av at det har tatt seg opp igjen. Apollo hadde jo tidligere rute fra TRF til BOJ, men den ble nedlagt etter en sesong. Skal bli spennede å se hvordan det går denne gangen. Men det å fylle en A320 en gang ukentlig fra TRF til BOJ skulle i utgangspunktet ikke by på problemer...

svetho
04-01-2011, 21:17
Spenstig, hvordan er chartermarkedet til Bulgaria nå? Har det ikke dabbet av litt?
For noen år siden var det jo avganger til Bulgaria fra EVE og TOS.

Balkan Holidays fløy også fra Lakselv til Bourgas i sommer(2010) med A320, vet ikke hvordan belegget var på den.

SVETHO

sukram
04-01-2011, 23:19
Det var flyvninger fra TOS i 2010 til Bulgaria og i år går det både fra TOS og EVE. Som det ble nevnt "forsvant" vel Bulgaria fra charter-kartet et par år grunnet alle Bloody Beach-oppslagene i media.