PDA

View Full Version : Sånn kan det også gjøre ved "Spansk streik"


krølle
13-12-2010, 20:49
Sas roses i media etter kaoset 3-5/12

VG vurderer en gladsak som oppsummerer det hele.


Vår egen informasjonssjef Knut-Morten Johansen kom i prat med en bussjåfør i Trøndelag på vei til værnes en tidlig morgen denne uka. Bussjåføren hadde vært på Las Palmas den omtalte helgen.


- Det var ikke nok folk til å laste bagasje, dermed tok mannskapet saken i egne hender, sier sjåføren. De brettet opp ermene og lempet all bagasjen ombord i flyet. Svette og slitne mottok crew og kaptein Halvor Tovshus en vel fortjent applaus og jubel fra passasjerene som virkelig satte pris på innsatsen, sier den glade sjåføren imponert.

Da alle passasjerene var om bord etter sju timers venting, gikk Kaptein Espen Skaar frem i flyet, snakket rolig, trygt, sjarmerende til alle passasjerene og fortalte at stuerne ikke ville laste bagasjen. Kapteinen ringte OP i Oslo, og diskuterte situasjonen med ham.

Det hele resulterte i at cockpit med Skaar i spissen tok med seg fem frivillige passasjerer ut og begynte å laste bagasje, mens resten av flyet klappet dem ut. Rundt tre tonn bagasje ble lastet.:up:

BU595
13-12-2010, 21:42
Dette prøvde ett annet selskap også....Med det resultat at Iberia stuere og Airport Patrol ombringet flyet.....Og ei heller ville fjerne trapper ....

FlyHi
13-12-2010, 21:57
Det er også sket på en SAS-charter til Italien sidste år, hvor lufthavnen havde glemt at SAS kom og alle var gået hjem.

Crew lossede og lastede det hele og fik flyet afsted :-)