PDA

View Full Version : SAS øker på Jönköping og Palanga


CK
02-08-2005, 14:38
SAS fordobler fra 1. september antallet af afgange på ruterne mellem København og henholdsvis Jönköping og Klaipeda/Palanga i Litauen. Hvor ruterne i dag flyves en gang dagligt undtagen lørdag, bliver der fra næste måned to.

Det er fortrinsvis forretningsfolk, der benytter ruterne, når de rejser via fra København ud i verden.

PP
02-08-2005, 15:26
Jamen dog CK - nu er Kaunas og Palanga vel ikke helt samme by :)

Interessant at de øger på feeder ruter til CPH - det tyder på at det kan lade sig gøre alligevel. Gad vide hvad øgningen på Palanga får af betydning for Amber Air der netop er startet med at flyve PLQ-CPH 3x ugentlig med Saab340 og gerne vil op og flyve 2x daglig.

Derudover ser det også ud til at gå hæderligt på Newcastle og Aberdeen. I juni havde disse to ruter en gennemsnit loadfactor på henholdsvis 60%(NCL) og 72%(ABZ). Måske SK til foråret skulle have fat i endnu en QI CRJ, så disse ruter også kan gå op på 2x daglig.

CK
02-08-2005, 15:42
Kaunas, Palanga - - whatever... begge små byer i Latvia. Kaunas hører jeg forresten er kjent for sitt store marked av tyvegods... Mange Latviere er tatt på tjuvraid i Norge i sommer - la oss håpe det ikke er denne gjengen som bruker TT-ruten fra OSL. SAS DKs satsning på tynne destinasjoner, med businessetterspørsel er spennende, og går det fremdeles like bra kan det jo hende at noen i selskapet pusser støvet av tilbudene fra Embraer og Bombardier igjen...