PDA

View Full Version : MBA i Luftfartsledelse ved Høgskolen i Bodø


KrisFlyer
17-05-2010, 23:24
Høgskolen i Bodø planlegger å starte et Master of Business Administration-studium (MBA) i Luftfartsledelse til høsten. Søknadsfristen er 1. juni 2010.

Følgende informasjon har blitt lagt ut på høgskolens nettsider:

"Målet med studiet er å gi kandidatene innsikt i økonomi- og ledelsesfaglige emner, samt trening i å kunne identifisere faglige problemer og analysere disse for å kunne utøve ledelse i framtidens luftfarts organisasjoner.

Målgruppen for studiet er i de som i dag har en ledelsesfunksjon i en luftfartsorganisasjon og ønsker å videreutvikle sin lederkompetanse, eller bygge opp kompetanse for å stå sterkere rustet i forhold til en framtidig yrkeskarriere. Målgruppen er også personer som ønsker å styrke sin kompetanse innenfor luftfartsrelaterte fag, ut fra et ønske om å kunne inneha en ledende stilling i en luftfartsorganisasjon en gang i fremtiden.

MBA i luftfartsledelse er samlingsbasert og tilrettelagt for personer som er i jobb.

MBA studiet i luftfart har flere felles kurs med det ordinære MBA studiet. Luftfarts modulene som er laget spesielt for denne utdanningen utgjør til sammen 25 studiepoeng og er:

Luftfartens rammebetingelser, organisering og betydning. (Aviation - framework conditions, institutions and importance) (10 sp)
Luftfartsledelse (Aviation Management)(5 sp)
Ledelse av luftfarts operasjoner (Operation Management) (10 sp)"

Link: http://www.hhb.no/index.php?ID=17574&lang=nor

Dag Viking
18-05-2010, 11:19
Hvor mange fra forumet skal undervise på dette studiet?? ;)