PDA

View Full Version : OT: Outlook fraaga


Savipix
06-06-2005, 16:32
Skall till att formatera min harddrive snart. Vad som daa kommer att ske aer att aeven mina e-mail i outlook foersvinner. Kan naagon hjaelpa mig at hitta filen till min mailbox saa att jag kan goera en backup?

Jack
06-06-2005, 16:59
Gå på Fil, så velg importer og eksportere, så eksporter til en fil…. Så personlig mappefil… Den filen som blir lagret da er en kopi av hele innboksen din. Det samme kan du gjør sendte elementer, og adresselisten. Så er det bare å flytte pst filen over på en annen harddisk eller brenne den på en cd… Når du skal ha det tilbake så tar du å velger importer en fil…. Så importerer du de filene til iunboks,sendte elementer og adresseliste… husk å sett riktig navn på de riktige filene..
Det samme kan du gjøre med bookmarks… velg da eksporter bokmerker… så lagre den og importer den senere….
Er ingen stor pedagog… håper du fikk noe ut av dette…
:smokin :biggrin

Bengt
06-06-2005, 20:03
Håll bara koll på om det är Outlook eller Outlook Express du använder. Det är svårt för en del att hålla i sär de två produkterna. Ovanför har du fått svar på hur du gär om det är Outlook du använder. Om det är Outlook Express du använder så ska du hitta biblioteket (mappen, folder) som dina mejl förvaras i och kopiera den till en annan disk eller CD. Den ligger under Documents and Settings.

TUC
06-06-2005, 21:00
Og for å være på den sikre siden neste gang, sørger du for å legge mailfolderen din et sted du er sikker på å finne den og gir den et navn som er tydelig og greit å forstå.